Siirry sisältöön
Kuka ja mikä on Ilvesmäen rouva? @ilvesmaenrouva

Kuka ja mikä on Ilvesmäen rouva?

Ilvesmäen rouva on aika ja paikka -riippumaton unelma. Se on myös kesämökki, jossa vietän aikaani kesällä vastapainoksi kerrostalo asumiselle. Se on minulle tärkeä ja rakas henkireikä keskellä luontoa, jossa voi unohtaa kaikki murheensa, kertoo Anne Mäkilä. 

Ilvesmäen rouva on myös sivusto www.ilvesmaenrouva.fi. Siellä on Annen blogi, jossa hän kirjoittaa omasta elämästään, elämänilosta, väreistä, luonnonmukaisista asioista ja kierrätyksestä.

Facebookissa on Ilvesmäen rouvan julkinen ryhmä, johon kuuluu kaiken ikäisiä ihmisiä. Ryhmässä keskustellaan hyvinvointiin ja elämäniloon liittyvistä asioista. Ihmiset voivat kysellä asioita, joihin vastataan positiivisella tavalla. Monet lukevat ja katsovat, mitä Anne touhuaa ja tekee, ja saavat siitä hyvää mieltä. Ilvesmäen Rouva voi olla monelle ainut kontakti koko päivänä.

Ilvesmäen Rouva syntyi, kun pandemia alkoi

– Minulla on pitkä myynnin tausta ja kokemus. Vuosia tunsin, että minulla ei ollut hyvä olla, kipuilin ja uuvuin työssäni. Ilvesmäen rouva syntyi haasteellisena aikana, samana päivänä, kun pandemia julistettiin alkaneeksi ja syntymäpäivänäni 17.3. tuli poikkeuslait. Minulle on tärkeää yhteisöllisyys ja haluan auttaa ihmisiä Ilvesmäen Rouvan kautta, kertoo Ilvesmäen Rouvan synnyttänyt Anne Mäkilä.

Elämänilo ja jaksaminen arjessa

– Tarvitsen oman elämän rauhallista rytmiä. Hitaat aamut, pitkät kävelylenkit, valokuvaus ja kirjoittaminen tuovat minulle elämäniloa. Toimiva parisuhde on iso elämänilon voima. Elän niin kuin haluan. Jos en kelpaa tai jos en riitä, en voi sille mitään. Laitan kauneinta huulipunaa, meikkiä ja teen kaikkea, mitä haluan. Kuka sen hyväksyy ja kuka ei, meillä on yksi elämä. Ennen yritin miellyttää kaikkia, yritin kaikkeni, mutta eihän se riittänyt. Kun lakkaa yrittämästä niin kelpaa itselleenkin, toteaa Anne.

Miten kiinnostuit AITO-kaupan tuotteista?

Anne Mäkilä on tehnyt yhteistyötä Uudenkaupungin sekä Rauman ja Porin AITO-kauppojen kanssa.

– Tunnen sympatiaa kivijalkamyymälöitä ja kauppiaita kohtaan, jotka tekevät tärkeää työtä. Vuodesta 2002 lähtien olen ollut kiinnostunut ravintolisistä. Minulla on fibromyalgia, joka aiheutti ajoittain järkyttäviä kipuja ja selkä petti.

– Aito-tuotteista kokeilin ensimmäiseksi Aito Niveltä ja jo parin viikon kuluttua huomasin, että pääsen paremmin sängystä ylös.  Olen käyttänyt myös Aito Kollageenia, joka on iholle hyvä ja Aito Karpaloa, jota suosittelen kaikille naisille. Ja tietenkin D- ja C-vitamiinia ja Aito Kurkumiini + mustapippuri -tuotetta.

Ilvesmäen Rouvan elämänohjeet

– Jokainen päivä on aina uusi mahdollisuus, jonka voit käyttää. Meillä on vain yksi elämä, ole aito oma itsesi. Elämä on ainutkertainen. Elä, rakasta ja tee sitä, mitä haluat. Heittäydy, älä elä peloissa ja varjoissa. Muutos on iso ja se, että kasvat itseksesi – oman näköiseksi, ei kaikkia miellytä. Kun lähdet omalle tiellesi, vaikka se on yksinäinen tie, saa siitä paljon. Elä rohkeasti oman näköistä elämääsi, neuvoo Anne Mäkilä.

Aito-tuotteita löydät ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Ilvesmäen Rouva Instagramissa ja Facebookissa

 

Ilvesmäen rouvaa – Anne Mäkilää haastatteli toimittaja

Virpi Ukkonen

 

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2