Siirry sisältöön
Ihonhoidon ihmeaineet sisäisesti ja ulkoisesti

Ihonhoidon ihmeaineet sisäisesti ja ulkoisesti

Ihonhoito sisältää sekä sisäisiä että ulkoisia toimenpiteitä, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja kauniina. Sisäinen ihonhoito tarkoittaa ruokavalion ja elämäntapojen muokkaamista ihon hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveellinen ruokavalio, riittävä veden juominen ja liikunnan harrastaminen auttavat ylläpitämään ihon hyvää kuntoa. Lisäksi ravintolisät, kuten C-vitamiini, biotiini ja sinkki, voivat tukea ihon terveyttä. Ulkoisessa ihonhoidossa keskeistä on puhdistus, kosteutus ja suojautuminen auringon haitallisilta säteiltä. Säännöllinen ja kokonaisvaltainen ihonhoito auttaa säilyttämään terveen ja hehkuvan ihon.

C-vitamiinin positiivinen vaikutus ihoon  

C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa, mikä auttaa pitämään ihon kimmoisana ja vähentää ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Se myös auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Lisäksi C-vitamiini toimii antioksidanttina, joka suojaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä, kuten tummia silmänalusia ja ihon veltostumista. Säännöllinen C-vitamiinin saanti ravinnon kautta tai ihonhoitotuotteiden muodossa voi auttaa ylläpitämään terveen ja kauniin näköisen ihon. 

AITO hyvän olon kauppa, Puhdas+ C-vitamiini ja kollageenit ihon hyvinvointiin

Kohottava kollageeni 

Kollageeni on proteiini, joka muodostaa suurimman osan ihon rakenteesta. Se auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta, kosteutta ja kiinteyttä. Ikääntymisen myötä elimistön kollageenin tuotanto vähenee, mikä voi johtaa ihon ryppyjen, juonteiden ja veltostumisen esiintymiseen. Kollageenilisien ja -tuotteiden käyttö onkin yleistynyt kauneudenhoidossa, sillä ne voivat auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kollageenin on myös havaittu parantavan ihon kosteustasapainoa. 

Niasiiniamidi: Uusi ihonhoidon ihmeaine? 

Niasiiniamidi, joka tunnetaan myös nimellä B3-vitamiini, on vesiliukoinen vitamiini, jolla on monia hyödyllisiä vaikutuksia ihon terveyteen. Se auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, vähentää tulehduksia ja edistää ihon luonnollista uudistumista. Niasiiniamidi voi myös auttaa vähentämään ihon pigmentaatiota ja parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria. Se on suosittu ainesosa monissa ihonhoitotuotteissa, sillä se auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja tekemään siitä heleämmän ja tasaisemman. Säännöllinen niasiiniamidin käyttö voi auttaa saavuttamaan terveemmän ja kauniimman ihon. 

AITO hyvän olon kauppa, Pihdas+ niasiiniamidi seerumit ihonhoitoon

Kotimaiset Puhdas+ tuotteet  

PUHDAS+ VAHVA C-VITAMIINI 1000 MG NATRIUMASKORBAATTI

Lisäaineeton, vegaaninen ja vatsaystävällinen C-vitamiinijauhe. Noin 180 annosta. Edistämään normaalia kollageenin muodostumista, vastustuskyvylle ja väsymykseen. Lue lisää tuotteesta täältä.

PUHDAS+ BEAUTY KOLLAGEENI & BIOTIINI 120 VEGEKAPS.

Iholle, hiuksille ja kynsille! Hydrolysoitua kalakollageenia, biotiinia, sinkkiä ja C-vitamiinia. Lue lisää tuotteesta täältä.

PUHDAS+ BEAUTY KOLLAGEENI & HYALURONIHAPPO 120 VEGEKAPS.

Hydrolysoitua kalakollageenia, hyaluronihappoa, C-vitamiinia, biotiinia ja sinkkiä. Lue lisää tuotteesta täältä.

UUTTA! PUHDAS+ NIACINAMIDE SERUM 5 % JA 10 %

Niasiiniamidi seerumi mm. stimuloi kollageenin tuotantoa, tasoittaa ihonsävyä, lieventää ikääntymisen merkkejä. Lue lisää tuotteista täältä.

Löydät tuotteet lähimmästä AITO-kaupasta tai voit tilata niitä verkkokaupasta.

 

Edellinen artikkeli Suojaa telomeerejäsi, hidasta ikääntymisen etenemistä
Seuraava artikkeli Tyrniöljy - Luonnollinen apu kuiville limakalvoille ja iholle