Siirry sisältöön
Aito Ubikinoli – lisäenergiaa kehollesi!

Aito Ubikinoli – lisäenergiaa kehollesi!

Aito Ubikinoli 50 mg on ubikinonia aktiivisessa ubikinolimuodossa, joka vastaa parhaiten elimistön omaa tuotantoa. Ubikinolista voi olla hyötyä mm. energiansaannin tehostamiseen, sydämen toiminnan tukemiseen, lihaksille ja stressiin.

Ubikinoni Q10 on vahva antioksidantti, jota elimistö tuottaa itse maksassa. Sen tuotanto on suurimmillaan 20-vuotiaana, jonka jälkeen se alkaa pikkuhiljaa laskea. Kolesterolilääkitys eli statiinit laskevat voimakkaasti Q10-tuotantoa, minkä vuoksi osalla lääkityksellä olevista on mm. lihaskipuja.

Valitsisinko ubikinonin vai kehon helpommin käytettävissä olevan ubikinolin?

Ubikinoni Q10 on hapettunut ja ubikinoli pelkistynyt eli aktiivinen muoto samasta molekyylistä. Kehossa ubikinoni-ubikinoli -muunnosta tapahtuu joka sekunti solujemme voimalaitoksissa eli mitokondrioissa. Yli 40-vuotiaat hyötyvät enemmän ubikinolilisästä, koska iän myötä ubikinonin muuntaminen ubikinoliksi vaikeutuu.

Ubikonolin käytöstä voi olla hyötyä:

  • energian tuotannon tukemiseen
  • paljon urheileville
  • stressaantuneille
  • lihasvaivoissa, erityisesti jos käytössä on kolesterolilääkitys.

Aito Ubikinoli – laadukas ja aktiivinen

Aito Ubikinoli sisältää laadukasta ja tutkittua Kaneka® ubikinolia. Kaneka®-menetelmällä hiivasta fermentoimalla valmistettu muoto vastaa parhaiten elimistön omaa Q10-tuotantoa, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään sen erinomaisesti. Aito Ubikinoli ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, laktoosia eikä suolaa.

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen