Siirry sisältöön
Tilaa verkkokaupasta ja nouda myymälästä

Tilaa verkkokaupasta ja nouda myymälästä!

AITO hyvän olon verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tilata tuotteita ilman toimituskuluja, kun noudat paketin valitsemastasi AITO-kaupasta.

Intohimona terveytesi

Tarvitsetko apua oikeiden ravintolisien valintaan ja luontaistuotteiden turvalliseen käyttöön? Nykyään luontaistuotteita ja terveellisiä elintarvikkeita on tarjolla laaja valikoima, ja tuotteiden tunteminen edellyttää moneen alaan perehtymistä. Suomalaiset AITO hyvän olon kauppiaat ovat apunasi kohti oikeita valintoja ja hyvää oloa.

Kun tulet AITO-kauppaan, sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä terveyteesi liittyvistä asioista. Olemme terveyden asiantuntijoita, joilla on sydän paikallaan: meillä hyvinvoinnistasi välitetään aidosti! 

 

Näin se toimii:

  1. Tee tilaus verkkokaupassa ja valitse toimitustavaksi Nouto valitsemastasi myymälästä. Avautuvassa valikossa on listattuna kaikki AITO-kaupat, joista voit valita sinulle sopivimman. Voit myös katsoa kartalta, missä on sinulle lähin kauppa.
     
  2. Kun pakettisi on valmis ja se on toimitettu valitsemaasi AITO-kauppaan, saat tekstiviestillä tiedon paketin saapumisesta. Pakkaus on suljettu, ja vain sinä tiedät sen sisällön.
     
  3. Nouda paketti AITO-kaupan aukioloaikana. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, asiantunteva AITO-kaupan väki auttaa sinua mielellään. Intohimonamme on terveytesi!

 

Tilaa AITO hyvän olon verkkokaupasta.

AITO hyvän olon kaupat, noutopaikat lähellä sinua.

Edellinen artikkeli 100% suomalainen ketju
Seuraava artikkeli Miksi tehdä geenitesti?