Siirry sisältöön
AITO-kauppiaat palvelevat sinua suurella sydämellä!

100% suomalainen ketju

Tiesitkö, että AITO hyvän olon kauppa -ketju on 100% kotimainen, suomalaisten pienyrittäjien omistama? Kaikki AITO-kauppiaat ovat mukana päätöksenteossa. Ketju perustettiin vuonna 1983 ja se tunnettiin aiemmin nimellä Luontaistuntijat. Olemme ylpeänä Suomen vanhin luontaistuotekauppa ketju, palvelemme jo yli 35 vuoden kokemuksella! 
 

Yli 50 myymälää ympäri SuomenAITO-kaupassa sinua palvellaan ammattitaidolla!

AITO-kauppiaat ovat intohimoisia yrittäjiä ja terveyden asiantuntijoita, jotka toimivat “rakkaudesta lajiin”. He kouluttautuvat säännöllisesti ja omaavat laajan ymmärryksen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista luonnonmukaisella, lempeällä ja yksilöllisellä tavalla.

Kurkkaa lähin AITO-kauppa täältä.
 

Luontaistuotteita, hoitoja ja mittauksia

Monesta AITO-kaupasta löytyy luontais- ja terveystuotteiden, luomu elintarvikkeiden ja luonnonkosmetiikan lisäksi myös kehoa ja mieltä hoitavia hyvinvointipalveluita ja terveysmittauksia. Katso palvelut myymälöiden nettisivuilta ja seuraa heidän touhujaan myös Facebookissa ja Instagramissa! 

Osalla kauppiaista on myös oma verkkokauppa. Tue paikallista, kotimaista yrittäjää ulkomaisten sijasta. Kysy myös mahdollista kotiinkuljetusta lähimmästä AITO-kaupasta!  
 

Suosi suomalaista!

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Haluamme myös tuotevalikoimassamme korostaa suomalaisia tuotteita: jos jokainen suomalainen ostaisi joka kuukausi 10 eurolla enemmän suomalaisia tuotteita, syntyisi Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa.  

Edellinen artikkeli AITO KETO - hyvän olon kurssi
Seuraava artikkeli Tilaa verkkokaupasta ja nouda myymälästä!