Siirry sisältöön

Aito-tuotesarja

Uniikit ja luonnolliset Aito-ravintolisät
Tutustu Aito-ravintolisäsarjaan!

Aito on lupaus laadusta, eettisyydestä ja mahdollisimman luonnollisista ravintolisistä. Aito-ravintolisät ovat syntyneet aidosta rakkaudesta luonnolliseen hyvinvointiin! Suomalaiset terveyskauppiaat ovat olleet kehittämässä tuotteita kymmenien vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla - heidän intohimonaan on sinun terveytesi.

Aito-sarja sisältää tutkittuja, nopeasti imeytyviä ja toimivia ravintolisiä. Ne on valmistettu mahdollisimman puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista ilman ylimääräisiä apuaineita. Aito-sarjan ravintolisät ovat pääsääntöisesti vegaanisia. Ne eivät sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa.

Aito-tuotteet ovat

  • uniikkeja ja innovatiivisia
  • tutkittuja ja laadukkaita
  • luonnollisia
  • täynnä aktiiviaineita sinun parhaaksesi
  • vailla turhia apuaineita
  • useimmille sopivia.

Hyväksi sinulle ja ympäristölle

Omilla valinnoilla voi suuresti vaikuttaa hyvinvointiinsa. AITO-kauppiaille tärkeitä asioita ovat tuotteiden luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi valikoimistamme löytyy ihmisen ja ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito- ja Viridian -tuotteet.

Lahjoitamme säännöllisesti osan Aito-sarjan tuotosta hyväntekeväisyyteen. Suosimme myös kierrätystä – kun palautat tyhjän tuotepurkin AITO-kauppaan, saat 20 sentin hyvityksen!

Aidosti toimivia tuotteita

Aito-ravintolisäsarjasta löydät muun muassa vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, probioottivalmisteen sekä luontaisen melatoniinivalmisteen. Sarjan nivelvalmiste, Aito Nivel, on nopeavaikutteinen ja luonnollinen tuote, joka sopii ovo-vegetaristeille. Aito Rauta -tuotteessa on käytetty valmistusmenetelmää, jonka ansiosta voit ottaa valmisteen milloin ja minkä ruoan kanssa tahansa.

Sarjasta löytyy myös vegetaarinen Aito Ovoderm® Kollageeni, joka on uniikki ja tutkitusti tehokas kuivalle iholle. Ovoderm® kollageeni on peräisin 100 % luonnollisesta lähteestä.

Ravintolisien lisäksi sarjassa on saatavilla Aito Raikas -hygieniatuotteita. Ne ovat ekologisia, kotimaisia ja vegaanisia.

Aito-tuotesarjaa on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista.

Tutustu Aito-valikoimaan AITO-kaupoissa ja verkkokaupassa!