Puhtia arkeen Viridian-monivitamiineista

Viridian-sarjan monivitamiini-mineraalivalmisteet sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Tuotteet ovat puhtaita, ja ne imeytyvät hyvin.

Monipuolinen Sports Multi auttaa jaksamaan

Sports Multi on vahva monivitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste. Se sopii liikuntaa harrastaville ja myös muihin elämäntilanteisiin, joissa vitamiinien tarve on lisääntynyt. Tässä todella monipuolisessa tuotteessa on mukana alfalipoiinihappoa, MCT-öljyä, ubikinonia ja vihreä tee -uutetta. Sitä voi suositella myös ikääntyville ja tueksi kiireiseen arkeen.

 

Suosittu High Five sopii lähes kaikille

High Five™ Multivitamin & Mineral Formula on Viridianin suosituin monivitamiini-, kivennäis- ja hivenainevalmiste. Tuote sisältää tavallista enemmän B5-vitamiinia (pantoteenihappoa), joka on tärkeä apu kaikille, jotka tuntevat olonsa väsyneiksi ja uupuneiksi.

 

Vahvan B5-pitoisuuden lisäksi High Five sisältää kaikki muutkin B-ryhmän vitamiinit sekä muita tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisaineita. Ainesosien vaikutusta tehostaa viherseos sinimailasesta, spirulinasta ja mustikkauutteesta.

 

Sports Multi ja High Five -ravinto­lisät ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia. Ne eivät sisällä lainkaan lisä- tai sidosaineita. Tuotteissa on mukana kivennäis- ja hivenaineita sekä pusku­roitua vähähappoista C-vitamiinia, joiden teho on paras mahdollinen. Molemmissa on jodia ja seleeniä, jotka tukevat kilpirauhasen normaalia toimintaa.

 

Viridian-ravintolisiä voit ostaa vain AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Pidetään huolta itsestämme
Kohonnut verenpaine on suomalaisilla hyvin yleistä. Tiesitkö, että se ei luotettavasti näy eikä tunnu? Kohonneen...
Lue
Kauppiaan vinkkejä jaksamiseen
Laboratoriohoitaja ja fytonomi Maija Huhtikorpi on neuvonut asiakkaita Luontaistuntija -myymälässään Helsingin Malmilla...
Lue
Kotimaiset hoitosalvat ihonhoidon onneksi
Frantsila on jo yli 30 vuoden ajan valmistanut erilaisia hoitosalvoja ihonhoitoon. Lähtökohtina ovat olleet suomalainen...
Lue