Probiootteja koko perheelle

Monipuolinen bakteeristo on suoliston parhaaksi. Suolistobakteeristoon vaikuttaa mm. ikä, ravinto ja stressi. Siksi maitohappobakteerivalmisteenkin on hyvä olla erilainen eri tilanteissa.

Bioteekin Probiootti on terveystuotekauppojen suosittu maitohappobakteerisarja. Laadukas, Suomessa suunniteltu ja valtaosaltaan Suomessa valmistettu sarja on suunnattu etenkin suomalaisten käyttöön. Sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaiken ikäisille.
 

Suositut kapselituotteet aikuisille

Monikäyttöinen Bioteekin Probiootti plus kapselivalmiste sisältää neljää tutkittua bakteerikantaa: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus ja Bifidobacterium BB-12. Yhdessä kapselissa on kaksi miljardia aktiivista bakteeria. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Sitä voi käyttää myös kuurimaisesti esimerkiksi matkoilla ja lääkekuurien yhteydessä. Kapseli on helppo niellä ja tarvittaessa sen voi avata ja käyttää pelkän jauheen.

Bioteekin Probiootti comp sopii vaativampiin tilanteisiin. Siinä on samat bakteerit kuin Probiootti plussassa mutta vahvempana pitoisuutena, kolme miljardia jokaisessa kapselissa. Lisäksi siinä on glutamiini-aminohappoa sekä biotiinia, joka ylläpitää suolen limakalvon hyvinvointia. Tämäkin tuote sopii sekä päivittäiseen että kuuriluonteiseen käyttöön. Probiootti comp on valittu vuoden 2017 Terveystuotteeksi näillä kriteereillä:

  • Takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä.
  • Laaja positiivinen kuluttajapalaute.
  • Tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle.
  • Tuote on laadukas ja luotettava.

Uusin tuote Probiootti-tuotesarjassa on Probiootti strong. Se sisältää kahta hyvin tutkittua maitohappobakteerikantaa Lactobacillus acidophilus LA-5® ja Bifidobacterium lactis BB-12®. Näistä molemmista bakteereista on runsaasti kliinisiä tutkimuksia, ja tutkimuksia niiden yhteisvaikutuksesta on esimerkiksi suoliston hyvinvointiin ja antibioottikuurin aikana. Yksi kapseli sisältää vähintään 25 miljardia aktiivista bakteeria. Vahva valmiste sopii kuurimaiseen käyttöön, mutta sitä voi käyttää myös jatkuvasti.
 

Helppokäyttöiset tuotteet lapsille

Bioteekin Probiootti baby ja baby + D3 on vauvan oma maitohappobakteerivalmiste. Tippamuotoinen tuote on helppo käyttää, ja sen voi annostella joko lusikkaan sellaisenaan tai sekoittamalla ruoan joukkoon. Probiootti baby sisältää hyvin tutkittua Bifidobacterium BB-12 -bakteerikantaa. Bifidobakteeri on pienen vauvan suoliston valtabakteerilaji. Tuotteen valmistuksessa on kiinnitetty erityishuomiota laatuun, jotta tuote on turvallinen myös perheen pienimmille. Päiväannos on 6 tippaa, ja se sisältää yhden miljardin aktiivisia bifidobakteereita.

Bioteekin Probiootti junior on mansikanmakuinen purutabletti. Siinä on kliinisesti tutkittu bakteeriyhdistelmä Bifidobacterium BB-12 ja Lactobacillus rhamnosus GG. Yhdessä tabletissa on yhteensä kaksi miljardia aktiivista bakteeria. Mukana on myös C-vitamiinia, joka ylläpitää puolustusjärjestelmän toimintaa. Kohderyhmänä ovat leikki-ikäiset ja koululaiset, mutta hyvänmakuinen tabletti sopii myös aikuisten suuhun. Lapsille tuote sopii heti, kun lapsi osaa käsitellä tabletin suussaan. Tuotetta voi käyttää päivittäin, jokaisena päivähoito- ja koulupäivänä. Se on helppokäyttöinen ja mansikanmakuisena mieluinen lasten käytössä. Se sopii myös kuuriluonteiseen käyttöön, esimerkiksi antibioottikuurien yhteydessä ja ulkomaanmatkoilla.
 

Suolisto on terveyden kehto

Suoliston kunto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin. Jos suolisto voi huonosti, sen tuntee olossaan. Suolisto rakastaa hellää hoivaa ja keskeisenä vaikuttajana on ravinto. Kaikille sopivaa ruokavaliota ei ole olemassa, vaan sopivin ruoka on aina yksilöllistä. Useimmille sopii kasvispainotteinen ruoka, jota täydennetään hyvillä proteiininlähteillä ja hyvillä rasvoilla. Kasviksia käytetään monipuolisesti: erivärisiä ja sekä tuoreina että kypsennettyinä. Hyvälaatuista proteiinia saadaan mm. kalasta ja siipikarjanlihasta ja runsaasti proteiinia saadaan myös pähkinöistä, hapanmaitotuotteista sekä herneistä ja pavuista. Rasvojakin on hyvä käyttää monipuolisesti: juoksevia kasviöljyjä, rasvaista kalaa ja herkullisia pähkinöitä.

On tärkeää rauhoittua syömään ja muistaa pureskella ruoka hyvin. Suolisto tarvitsee riittävästi kuitua. Kuitua saadaan mm. täysjyväviljasta ja kasviksista, ja moni hyötyy kuitulisästä, esimerkiksi Bioteekin Elinvoima Kuidusta. Suolistolle on tärkeää myös riittävä nesteensaanti, liikunnan ja levon tasapaino sekä liian stressin välttäminen. Probiootit on hyvä pitää menossa mukana, usein jopa päivittäisenä kumppanina. Suolisto on hyvinvoinnin kehto, joten pidetään siitä hyvää huolta!
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja -verkkokaupassa 31.5.–29.6.2017 tai niin kauan kuin tuotteita riittää....
Lue