Ongelmana yliaktiivinen rakko? Vaivaako virtsankarkailu?

Käytkö vessassa tarpeettoman usein ?

Yliaktiivinen rakko pakottaa rakon tyhjentämiseen useasti vuorokaudessa. Virtsankarkailua ilmenee, kun rakko varoittamatta supistuu voimakkaasti. Kolmasosa kaikista naisista iältään 30-70 vuotta kärsii yliaktiivisesta rakosta. Myös miehet kokevat vastaavia vaivoja, mutta se liittyy eturauhasen häiriöihin.

URILOCK rentouttaa virtsarakon lihaksia

Ikääntyessä virtsarakon kudos heikkenee ja sen koko pienenee, mikä aiheuttaa rakon yliaktiivisuutta ja virtsan karkailua. Yliaktiiviseen rakkoon liittyy lihasten kouristelua, jolloin ilmenee pakottava tarve mennä vessaan. Väinönputki voi saada lihakset rentoutumaan ja näin WC-käyntien määrä normalisoituu.

Väinönputki myös rauhoittaa rakkoon viestejä lähettäviä hermoja. Jos hermot lähettävät liikaa signaaleja rakkoon, siitä aiheutuu pakottava virtsaamistarve. Jos toiminto häiriintyy, syntyy vastavaikutus, signaalit tulevat liian myöhään ja siitä aiheutuu virtsankarkailua.

Miehille kehittyy ikääntymisen myötä hyvälaatuinen eturauhasen liikakasvu

Miehen ikääntyessä eturauhasen koko usein kasvaa ja tämä aiheuttaa virtsaamistiheyden lisääntymistä ja virtsasuihkun heikkenemistä. Vuonna 2012 julkaistu kliininen tutkimus osoitti, että virtsarakon tilavuus kasvoi muutama viikko väinönputken käytön aloittamisen jälkeen. Näin väinönputki paransi miesten virtsanpidätyskykyä. Tutkimuksen miehet nukkuivat kolme kertaa pidempään aiempaan verrattuna ennen kuin heidän oli pakko herätä tyhjentämään rakkonsa.

Urilock on luontainen valmiste, joka auttaa pärjäämään yliaktiivisen rakon ja hyvälaatuisen eturauhasen laajentuman kanssa. Väinönputki antaa rakolle voimaa, parantaa sen tilavuutta ja lisää rakon tyhjentymisen tehoa.

Tuote on saatavilla Luontaistuntija-myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lehden muita artikkeleita

Ikipirteä Pirkko Mannola, 75
Näyttelijä painaa äärirajoilla Pirkko Mannola näyttää suorastaan uskomattoman pirteältä, vaikka valitteleekin...
Lue
Life Extension -tuotteita Luontaistuntijalta
Life Extensionin tuotteet ovat jo pitkään olleet erityisesti ravitsemusalan ammattilaisten ja muutoin terveystietoisten...
Lue
Superlaatua hyvinvointimme tueksi
Rasvaliukoiset, hyvin imeytyvät A- ja D-vitamiinit A- ja D-vitamiinit ovat rasvaliukoisia vitamiineja ja imeytymisen...
Lue