Siirry sisältöön
Viridian Monivitamiini lapsille – varmista lapsesi ravintoaineiden saanti

Viridian Monivitamiini lapsille – varmista lapsesi ravintoaineiden saanti

Maaperän köyhtymisen, kasvisten prosessoinnin ja pitkien kuljetusmatkojen vuoksi ruokamme ravintoarvo on viimeisten vuosikymmenien saatossa köyhtynyt huomattavasti. Mikäli ruokavalio on muutenkin puuteellinen, kannattaa lapsen ravintoaineiden saanti varmistaa hyvällä ja monipuolisella ravintolisällä, kuten Viridian Viridikid monivitamiinivalmisteella.

Oletko tietoinen siitä, että maaperämme on köyhtynyt viimeisten vuosikymmenien saatossa huomattavasti? Esimerkiksi vuonna 1948 kulhollinen pinaattia sisälsi 150 mg rautaa. Nykyisin sama määrä sisältää enää 2 mg rautaa. Perunasta puolestaan on viimeisen 50 vuoden aikana hävinnyt 100 % A-vitamiinista, 57 % C-vitamiinista ja raudasta, 28 % kalsiumista ja 50 % riboflaviinista. Isovanhempamme ovat siis aikoinaan saaneet ravintorikkaampaa ruokaa.

Maaperän köyhtyminen

Modernit maanviljelymenetelmät ovat köyhdyttäneet maaperäämme viimeisen sadan vuoden aikana. Jos maanviljelyksessä pyritään saamaan reheviä ja runsaita satoja nopeasti, sillä on ikävä kyllä vaikutuksensa maaperän ravintoarvoihin. Jos pellolta korjataan jatkuvasti, mutta sinne ei palauteta mitään, kasveihin maaperästä siirtyneet ravinteet eivät luonnollisesti ilmesty takaisin maaperään itsestään. Jatkuva maan muokkaaminen ja myrkyttäminen tuhoaa kasvien rihmastoja, jotka muokkaavat ravintoaineita, kuten fosforia, kasveille liukoiseen muotoon. Ratkaisu maaperän köyhtymiseen olisi kestävä maanviljelys, viljelykierto kompostoimisineen jne.

Lisäksi kasvisten prosessointi (keittäminen, höyrytys, pakastaminen jne.) ennen myymistä hävittää ravintoaineita. Pitkät kuljetusmatkat vähentävät myös ravintoarvoja.

Varmista lapsesi ravintoaineiden saanti laadukkaalla monivitamiinivalmisteella

Edellisiin kappaleisiin viitaten, lapsen ravintoaineiden saanti kannattaa varmistaa hyvällä ravintolisällä. Viridianin Viridikid on laadukas ja monipuolinen ravintolisä, josta lapsi saa vitamiinit ja mineraalit. Annostusta pystyy säätelemään, 2–10 -vuotiaille riittää yksi kapseli päivässä, yli 10-vuotiaat voivat ottaa 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Kapselin voi avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan.

Kapseli on vegaaninen, lisä- ja täyteaineeton. Se sisältää jäkälästä peräisin olevaa D-vitamiinia ja aktiivisessa muodossa olevaa B12-vitamiinia. Se sisältää myös E-, K-, C -vitamiinejä, muut B-ryhmän vitamiinit, rautaa, sinkkiä, kuparia, mangaania, seleeniä, jodia, kromia sekä lisäksi koliinia ja inositolia.

Viridian on yksi johtavista eettisten vitamiinien brändeistä. Tämä tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioon ottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Taatusti geenimanipuloimatonta, säteilyttämätöntä ja 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita (ei myöskään sokeria, väriaineita tai lisättyjä makuaineita). Ei eläinkokeita, koska tuotteisiin käytetään raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria. Viridian on hyväsydäminen yritys, joka on sitoutunut ravintolisäsarjassaan rehellisyyteen, laatuun ja innovatiivisuuteen. Valitse siis lapsellesi laatua!

 

Tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2