Siirry sisältöön
Turvotusta ja epämääräisiä vatsaoireita?

Turvotusta ja epämääräisiä vatsaoireita?

Syynä voi olla suoliston huono bakteerikanta

Lähes puolet suomalaisista kärsii erilaisista vatsan ja suoliston ongelmista. Moni on jo niin tottunut erilaisiin vatsaongelmiin, ettei edes muista miltä tuntuu, kun vatsa toimii normaalisti. Vatsa ja suolisto ovat koetuksella erityisesti, kun matkustellaan ja syödään epäsäännöllisemmin kuin normaalisti. Tällöin kannattaa ottaa avuksi maitohappobakteerivalmiste.

Paljon maitohappobakteereja ja eri kantoja

Maitohappobakteerivalmisteissa on paljon eroja. Kun valitset maitohappobakteerivalmistetta, kannattaa ottaa huomioon muutama tärkeä seikka.

1) Varmista, että valmiste sisältää riittävästi maitohappobakteereja. Valmisteissa käytettävät maitohappobakteerien määrät vaihtelevat paljon, joten kannattaa vertailla määriä. Normaalissa, päivittäisessä käytössä vähintään 5 miljardia maitohappobakteeria päiväannoksessa on hyvä määrä. Kun tarvitset tehokuurin, valitse tuote, joka sisältää 300 miljardia bakteeria.

2) Varmista että valmiste sisältää useita, tutkittuja kantoja. Kantoja on hyvä olla useita, koska eri kannat vaikuttavat eri asioihin. Esimerkiksi

a. Lactobacillus rhamnosus on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteerikannoista.

b. Lactobacillus casei on monipuolinen haitallisten bakteerien kasvunestäjä suuressa osassa suolistoa.

c. Bifidobacterium lactis on yksi monipuolisimmista maitohappobakteereista.

d. Lactobacillus reuteri on ihmiselle luontainen maitohappobakteeri.

3) Varmista, että tuote ei sisällä turhia ja ylimääräisiä ainesosia. Erilaiset lisäaineet saattavat aiheuttaa jopa lisää vatsa- ja suolistovaivoja. Lisäksi ne voivat aiheuttaa osalle allergiaa ja yliherkkyyttä.

Kotimaiset ja lisäaineettomat Puhdas+ valmisteet

Puhdas+ maitohappobakteerit ovat kotimaisia ja laadukkaita valmisteita, jotka eivät sisällä turhia lisäaineita. Tuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, maku- tai väriaineita. Tuotteisiin on valittu neljä tutkituinta bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus reuteri). Ota päivittäiseen käyttöön vahvuus 5 tai 10 miljardia ja jos tarvitset tehokuurin, valitse Puhdas+ Extra Vahva Maitohappobakteeri 300 miljardia.

Nyt saat Puhdas+ maitohappobakteerit kampanjahintaan AITO-kaupoista ja -verkkokaupasta!

KIRJOITTANUT: Piritta Vaarna

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2