Siirry sisältöön

Artikkelit

RSS
  • Mikä tekee Biomedin Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?
    06 toukokuu. 2025

    Mikä tekee Biomedin Nattokinaasi NSK-SD:stä ainutlaatuisen?

    NSK-SD on erityinen, patentoitu nattokinaasimuoto, joka on täysin puhdistettu eikä sisällä K2-vitamiinia. Tämä siksi koska K2-vitamiin voi vaikuttaa veren hyytymiseen. NSK-SD on laajasti tutkittu ja standardoitu tuote, joka varmistaa sen tehokkuuden ja turvallisuuden.  Nattokinaasin terveyshyödyt  1. Verenkierron tukeminen ja trombien...

    Lue nyt
  • Miksi japanilainen nattokinaasi ravintolisä on niin suosittu?
    14 tammikuu. 2025

    Miksi japanilainen nattokinaasi ravintolisä on niin suosittu?

    Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi, joka on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto -bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä pinnoite. Tahmea lima sisältää erityisen paljon nattokinaasientsyymiä. Nattokinaasi parantaa...

    Lue nyt
  • Kylmät sormet ja varpaat? Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa
    03 lokakuu. 2023

    Kylmät sormet ja varpaat? Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa

    Nattokinaasi on ruokaperäinen entsyymi, jota saadaan fermentoiduista soijapavuista. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto-bakteerin avulla. Papuja käytetään noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä pinnoite. Tahmea lima sisältää erityisen paljon...

    Lue nyt
  • Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa
    14 lokakuu. 2022

    Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa

    Nattokinaasientsyymi on peräisin fermentoiduista soijapavuista. Sillä on runsaasti terveyteen liittyviä vaikutuksia. Entsyymi on eristetty japanilaisesta perinneruoasta nimeltä natto. Natto valmistetaan fermentoimalla keitettyjä soijapapuja Bacillus subtilis natto -bakteerin avulla. Papuja käytetään eli fermentoidaan noin vuorokausi, kunnes niihin muodostuu tahmea ja venyvä...

    Lue nyt