Siirry sisältöön
Musta tuntuu hyvälle – paluu luontoon on pelastuksemme

Musta tuntuu hyvälle – paluu luontoon on pelastuksemme

Vaikka Black Stuff on uusi menestystuote Suomessa, sen aktiiviainesosia, ligniinejä, polyfenoleja ja fulvohappoa, on tutkittu maailmalla jo pitkään.
 

Paluu juurille

Black Stuff edustaa kirjaimellisestikin paluuta juurille: se on koivu-pakurikääpäuutetta, joka on kehitetty mikrobiomin hyvinvointiin.

Black Stuff on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, jonka avulla korvaamme asioita, joita emme saa ravinnosta, mm. siitä syystä, että maaperämme on köyhtynyt.

Puiden juuret, jotka sisältävät runsaasti ligniinejä, toimivat filttereinä suojaten puita mm. säteilyltä. Ligniineillä tiedetään olevan myös antiviraalisia vaikutuksia. 

Miksi Black Stuff?

Ruokavaliosta voi olla vaikea saada tarpeeksi ravintoaineiden kuljetuksessa tarvittavia happoja. Black Stuff sisältää suolistomikrobiomillemme suotuisia prebiootteja, polyfenoleihin lukeutuvia puun ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja.

Black Stuff edistää elimistössä tapahtuvien kemiallisten prosessien normaalia toimintaa. Kun käytät lisävitamiineja, joiden tiedetään edistävän ja ylläpitävän terveyttä, Black Stuff -jauhe tehostaa niiden vaikutusta parantamalla niiden imeytymistä. 

Iloiset suolistobakteerit pitävät sinutkin hyvällä mielellä ja terveenä

Black Stuff tukee monin tavoin hyvien suolistobakteerien toimintaa. Kuten tiedät, iloiset suolistobakteerit pitävät tyytyväisenä ja hyvällä mielellä - tiedetäänhän, että suolisto on toiset aivomme. Myös immuunipuolustuksemme syntyy suolistossa. Kun suolistossa on tarpeeksi hyviä bakteereja, meillä on myös vahva luonnollinen puolustus viruksia ja bakteereja vastaan.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Tiia Eskola

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2