Siirry sisältöön
Monipuolinen Viridian-sinkkivalmiste koko kehon tarpeisiin

Monipuolinen Viridian-sinkkivalmiste koko kehon tarpeisiin

Sinkillä on kehossamme lukuisia tehtäviä – se säätelee yli 300 entsyymin toimintaa. Siksi sinkin riittävästä saannista kannattaakin pitää huolta.

Hiukset, kynnet, iho ja luusto tarvitsevat sinkkiä, se vahvistaa myös vastustuskykyä ja osallistuu ravintoaineiden aineenvaihduntaprosesseihin. Sinkkiä tarvitaan solujen suojaamiseen hapetusstressiltä sekä kognitiivisille toiminnoille. Sinkki vaikuttaa lisäksi hedelmällisyyteen ja testosteronitasojen säätelyyn.

Sinkki on yksi niistä hivenaineista, jonka imeytyminen riippuu pitkälti vatsahappotasoista.

Sinkkipikolinaatti imeytyy tehokkaasti

Pikolinaatti-muotoinen sinkki imeytyy tehokkaasti, vaikka vatsahappotasot olisivat heikommatkin. Joillakin herkkävatsaisilla sinkkivalmisteet saattavat ärsyttää vatsaa tai niistä voi tulla huono olo. Sinkkipikolinaatti käy myös herkkävatsaisille, mutta sekin suositellaan otettavaksi ruuan kanssa, ei tyhjään vatsaan.

Viridian Balanced Zinc Complex on laadukas ja lisäaineeton sinkkiä, kuparia ja luonnollista beetakaroteenia sisältävä ravintolisä, jonka sinkki on pikolinaatti-muodossa. Ainesosien vaikutusta tehostaa ainutlaatuinen viherseos sinimailasesta, spirulinasta ja mustikkauutteesta.

Sinkin pitkäaikaisen käytön yhteydessä tulisi huomioida myös kuparin riittävä saanti. Valitse Viridian Balanced Zinc Complex – ja saat täydellistä synergiaa hyvin imeytyvässä muodossa!

Viridian-tuotteita saat AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!  

Edellinen artikkeli Lisää virtaa uuteen vuoteen!
Seuraava artikkeli Aito Ubikinoli – lisäenergiaa kehollesi!