Siirry sisältöön
Mikroimeytyvä rauta nostaa tehokkaasti varastorautaa

Mikroimeytyvä rauta nostaa tehokkaasti varastorautaa

Mikroimeytyvät®-sarjan ravintolisien teho perustuu siihen, että ne eivät tarvitse ravintoaineita tuhoavaa ruoansulatuselimistöä imeytyäkseen, vaan imeytyvät ainutlaatuisesti suun limakalvoilta suoraan soluihin lähes 100-prosenttisesti.

Mikroimeytyvät®-valmisteet eivät ärsytä vatsaa. Niitä suositellaan myös suolisto-ongelmista, imeytymishäiriöistä ja nielemisvaikeuksista kärsiville.
 

Just Women Iron – rautojen urheiluauto

Just Women Iron (aikuisten rauta) -valmisteen sisältämä ferrofumaraatti on paras rautayhdiste, kun halutaan nostaa erityisesti varastoraudan määrää elimistössä. Valmiste on hyvä myös miehille. 

Miedon makuinen aikuisten rauta sulaa suussa ja imeytyy hetkessä kielen alta yli 95-prosenttisesti. Koska valmiste ohittaa ruoansulatusjärjestelmän, se on vatsaystävällinen.
 

Mikroimeytyvä Natural Red Iron – rautojen suihkukone

Todella tehokas ionimuotoinen rautavalmiste nostaa nopeasti kaikkia rauta-arvoja, varsinkin hemoglobiinia. Paras valmiste raudanpuutosanemiaan. Mikroimeytyvän® ja vatsaystävällisen rautavalmisteen teho on omaa luokkaansa: sen vapaat rautaionit pääsevät lähes 100-prosenttisesti suoraan soluun välittömästi elimistön hyödynnettäviksi.

Koska Natural Red Iron -rautatippa ohittaa ruoansulatusjärjestelmän, se on vatsaystävällinen. Lisäksi valmiste on vegaaninen, se ei sisällä mitään eläinperäistä, vain puhdasta luonnonrautaa.

Muistathan, että C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä!

Kysy omalta AITO-kauppiaaltasi Futmedin kliinisistä tutkimuksista ja asiakaspalautteista, jotta sinulle löydetään paras mahdollinen valmiste.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Katri Niemi

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen