Siirry sisältöön
Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!

Hyvän mielen Viridian-vinkit syksyyn!

Viridian-ravintolisät ovat saaneet joukkoonsa lisää hyvää mieltä tuovia tuotteita. Tämä trio pistää kampoihin syksyn kiireille ja apeudelle.
 

Viridian Sahramiuute + kehäkukka

Viridian Nutrition on valinnut sahramiuutteen vuoden 2018 kiinnostavimmaksi ainesosaksi!

Sahramiuute + kehäkukkakapselien sahramiuute saadaan Iranista, josta arvostetuin sahramiuute on peräisin. Sahramilla on pitkät perinteet kansanlääkinnässä ja maustamisessa.

Kultaakin kalliimman sahramiuutteen terveysvaikutukset ovat viime aikoina herättäneet huomattavaa tieteellistä kiinnostusta. Suositeltu päivittäinen annos 30 mg sahramiuutetta saadaan jo yhdestä kapselista. Lisäksi valmisteessa on mukana kehäkukkaa, joka toimii sahramiuutteen kanssa synergisesti tehostaen sen myönteisiä vaikutuksia. Saatavilla 30 ja 60 kaps. (ovh. 19,90 ja 37,90).
 

Viridian Luomu ashwagandhauute (KMS-66)

KMS-66 -ashwagandhauute (Withania somnifera) on stardardoitu ja Intiassa vastuullisesti kasvatettu uute. Se on ainutlaatuisen vahva sekä kliinisesti tutkituin saatavilla oleva ashwagandhauute.

Ashwagandhalla on adaptogeeninen vaikutus eli se tasapainottaa kehoa sopeutumaan elämän haastellisiin tilanteisiin. Adaptogeenit siis normalisoivat ja tehostavat aineenvaihdunnan toimintaa. Adaptogeeniset kasvit kasvavat yleensä vaativissa oloissa, joten niiltä vaaditaan ääriolosuhteisiin sopeutumista. Saatavilla 60 kaps. (ovh. 23,90).
 

L-teaniini + sitruunamelissa

L-teaniini on aminohappo, jota löytyy luonnostaan mm. vihreästä teestä. Viridian L-teaniini -valmisteeseen on yhdistetty myös sitruunamelissa, jolla on rentouttava ja uneen valmistava vaikutus. Saatavilla 30 ja 90 kaps. (ovh. 18,90 ja 38,90).
 
Viridian-tuotteet ovat vastuullisia ja vegaanisia, eivätkä sisällä mitään ylimääräisiä ainesosia.
 

Kysy lisää AITO hyvän olon kaupasta!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2