Siirry sisältöön
Biotiini ja sinkki – tehokaksikko hiuksille, iholle ja kynsille

Biotiini ja sinkki – tehokaksikko hiuksille, iholle ja kynsille

Jos hiukset tuntuvat haurailta, kynnet liuskoittuvat ja iho kukkii, voi biotiinista ja sinkistä olla apua.

Biotiini kuuluu B-ryhmän vitamiineihin, ja se toimii apuaineena monissa kehon toiminnoissa. Se osallistuu mm. hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan. Suolistomme tuottaa jonkin verran biotiinia, jos suolistobakteeristomme on kunnossa. Tarkkoja biotiinin saantisuosituksia ei Suomessa ole annettu. Biotiini on vesiliukoinen vitamiini, joten sitä voi käyttää ravintolisänä turvallisin mielin. 

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine, jota tulisi saada ravinnosta riittävästi päivittäin. Sinkki osallistuu yli 200 entsyymin toimintaan elimistössä, joten sillä on lukuisia vaikutuksia. Sinkin imeytymishäiriöt tai riittämätön saanti ovat usein puutoksen taustalla, mutta sinkin puutosta voi olla vaikea havaita, koska oireet vaihtelevat suuresti. Myös sinkki on turvallinen hivenaine, sillä elimistöön imeytynyt ylimääräinen sinkki erittyy nopeasti pois. 
 

Aito Biotiini plus – hiusten, ihon ja kynsien kauneustuote

Aito Biotiini plus sisältää tehokkaat määrät biotiinia ja sinkkiä sekä lisäksi metioniinia ja piimaata, jotka tehostavat tuotteen vaikutuksia. Aito Biotiini plus on valmistettu mahdollisimman puhtaista ja hyvin imeytyvistä raaka-aineista ilman turhia lisäaineita. Se sopii myös vegaaneille sekä herkemmillekin käyttäjille, koska tuote on gluteeniton, vehnätön, soijaton, maidoton, laktoositon, suolaton, sokeriton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.
 

Aito Biotiini plus -tuotetta on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2