Siirry sisältöön
Aito Acidophilus Plus – tehokas maitohappobakteerituote aikuisille ja lapsille

Aito Acidophilus Plus – tehokas maitohappobakteerituote aikuisille ja lapsille

Aito Acidophilus Plus on jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu tehokas maitohappobakteerivalmiste, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin ja myös herkkävatsaisille käyttäjille. Tuotteen maitohappobakteerikannat on tarkkaan valittu tutkituimmista ja tehokkaista bakteerikannoista. 

Aito Acidophilus Plus -valmisteessa on peräti yhdeksän suolistolle ystävällistä bakteerikantaa, jotka toimivat yhteistyössä keskenään. Kannat ovat valittu eniten tarvituista bakteerikannoista, joista jokainen kanta palvelee tiettyä tarkoitusta, huolehtien omasta alueestaan suolistossa. Näin saadaan vaikutus koko suoliston alueelle kattavasti. 

Yksi kapseli sisältää 3,5 miljardin elävän maitohappobakteerin viljelmän, jotka kestävät hyvin erilaisia pH:n vaihteluita suoliston eri osissa. Bakteerit ovat siis erittäin elinkelpoisia ja kiinnittyvät herkästi suoliston limakalvoille, joka on erittäin tärkeää halutun vaikutuksen saamiseksi. 

Valmiste sisältää myös pienen määrän (35 mg) frukto-oligosakkarideja (FOS), jotka ovat suoliston hyvien bakteerien ruokaa. Tämä varmistaa hyvien bakteerien lisääntymisen suolistossa aiheuttamatta kuitenkaan herkkävatsaisille ongelmia. 

Tuotetta käytetään 1–2 kapselia päivässä nesteen kera ja mieluiten 30 minuuttia erillään ruoasta. Aito Acidophilus Plus soveltuu kasvissyöjille, vegaaneille sekä ihmisille, joilla on Candida-, hiiva-, gluteeni- tai maitotuotteiden yliherkkyyttä sekä yli 4-vuotiaille lapsille.   

Maitohappobakteerit tasapainottamaan suoliston toimintaa 

Maitohappobakteerit ovat mikrobeja, jotka voivat tasapainottaa suoliston toimintaa. Ihmisen suolistossa maitohappobakteerit kuuluvat normaaliflooraan eli symbioosissa eläviin mikrobeihin. Suolistossa asustaakin noin tuhat bakteerilajia. Tutkituimpien maitohappobakteerivalmisteiden bakteerit selviytyvät elävinä suolistoon asti, joka on edellytys tuotteen vaikutuksien kannalta. 

Prebiootit – maitohappobakteerien ruokaa 

Sulamattomia kuituja, jotka ruokkivat hyvää bakteerikantaa, kutsutaan prebiooteiksi. Näistä käytetyimpiä ovat inuliini ja frukto-oligosakkaridit. Nämä fruktaanit eivät siis imeydy suoliston kautta verenkiertoon, vaan kulkevat vain suoliston läpi, kulkeutuvat paksusuoleen ja fermentoituvat siellä. Ne parantavat hyvien bakteerien viihtymistä ja toimintaa paksusuolen limakalvolla. 

Mitä suoliston epätasapainotila voi aiheuttaa? 

Suoliston bakteerikannan epätasapainolla on koko kehollemme suuria vaikutuksia. Mm. aivoilla ja suolistolla on suora yhteys toisiinsa. 90 % aivojemme välittäjäaineista syntyy suolistossa. Mielialaoireet, kuten masennus, onkin liitetty epätasapainoiseen suoliston mikrobistoon.

Pitkään jatkunut mikrobikannan epätasapaino voi aiheuttaa vuotavaa suolta (suoliston lisääntynyt läpäisevyys) ja ärtyvän suolen oireyhtymää (IBS). Kun suolistossa on vain vähän hyviä bakteereita, pääsevät haitalliset bakteerit ja hiivat valtaamaan alaa. Viime vuosina muutokset suolistomikrobistossa on yhdistetty myös moniin sairauksiin, kuten tulehdukselliset suolistosairaudet, diabetes, Parkinsonintauti ja Alzheimer.  

Mistä tietää, että suoliston mikrobikanta on epätasapainossa? 

Erilaiset suolistovaivat kertovat yleensä jonkinasteisesta tasapainotilan järkkymisestä. Ruuan kuuluisi sulaa suolistossa ongelmitta ja vatsan olla rauhallinen ilman turvotuksia, ilmavaivoja, kurinoita, ummetusta tai ripulia. 

Käyttämällä maitohappobakteerivalmistetta, voit tasapainottaa suolistosi normaalia toimintaa ja nauttia rauhallisesta tunteesta vatsassa!

 

Löydät Aito Acidophilus Plus -tuotteen ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2