Siirry sisältöön
VIVOMIXX – Alkuperäinen Prof. De Simone -maitohappobakteerivalmiste koko perheelle

VIVOMIXX – Alkuperäinen Prof. De Simone -maitohappobakteerivalmiste koko perheelle

Tiesitkö, että immuunipuolustuksen keskus on suolistossa? Kun se on kunnossa, flunssat ja vatsapöpöt eivät iske niin herkästi.

Tiedämme jatkuvasti enemmän suoliston merkityksestä terveyteemme. Meillä jokaisella on yksilöllinen suolistomikrobisto, jonka kehitykseen ovat vaikuttaneet muun muassa perimä, elintavat, ruokavalio ja käytetyt lääkkeet.

Suoliston mikrobikanta koostuu miljardeista bakteereista, ja suolisto on suurin vastustuskyvystä huolehtiva elin. Tasapainossa oleva suolistomikrobisto puolustaa elimistöä haitallisilta bakteereilta. Tärkeintä on huolehtia terveellisistä elämäntavoista muun muassa syömällä monipuolista ja ravintorikasta ruokaa, joka sisältää paljon kuitua. Tasapainossa olevasta suolistosta kiittää myös vatsa.

Vahva ja monipuolinen Vivomixx

Jos mikrobikanta joutuu koetukselle esimerkiksi infektiokierteen tai antibioottikuurin vuoksi, kannattaa suoliston bakteeritasapainoa hoitaa riittävän vahvalla maitohappobakteerivalmisteella. Maitohappobakteerit saattavat vahvistaa suoliston normaalia bakteerikantaa ja voivat auttaa siten vahvistamaan ihmisen vastustuskykyä.

Vivomixx on vahva ja monipuolinen maitohappobakteerivalmiste. Yhdessä annoksessa on 450 miljardia elävää maitohappobakteeria ja bifidobakteeria kahdeksasta erilaisesta kannasta. Vivomixx sopii koko perheelle, aina vauvasta mummiin ja vaariin.

Vivomixx-valmistetta on saatavilla jauheena ja kapseleina AITO hyvän olon myymälöistä ja verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen