Siirry sisältöön
VESI kestotuotteita jokapäiväiseen elämään

VESI kestotuotteita jokapäiväiseen elämään

VESI on kahden suomalaisen naisen vuonna 2017 perustama lifestyle-brändi, joka syntyi halusta vähentää ympäristöön päätyvää muovin määrää tarjoamalla tyylikkäitä ja kestäviä tuotteita, jotta tulevilla sukupolvilla olisi puhtaampi tulevaisuus. 

Itämerellä on erityinen merkitys VESI brändin perustajille heidän vietettyään paljon aikaa Suomen saaristossa ja nähtyään, kuinka vuosi vuodelta meren tilanne on pahentunut. Luonto on läsnä ja inspiroi yrityksen kaikkea toimintaa ja jokainen vaihe toiminnassa tehdään mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Tuotteet tuodaan esimerkiksi maahan junalla ja pakkausmateriaaleissa ei käytetä muovia. VESI on myös tukenut Itämeren puhdistushankkeita vuodesta 2018 alkaen lahjoittamalla vuosittain osuuden myynnistään John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojelua varten. 

VESI tuotevalikoimasta löytyy kestopulloja ja takeaway -mukeja tyylikkäissä ja pirteissä kuoseissa sekä erikokoisia ja -muotoisia pillejä jokapäiväiseen käyttöön - kotona, retkellä, töissä tai missä vaan. 

VESI tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Tuotteet ovat uudelleenkäytettäviä ja BPA-vapaita eikä niistä liukene haitallisia aineita tai sivumakuja. Pullot ja mukit ovat lisäksi vuototiiviitä ja pitävät lempijuomasi kylmänä tai kuumana koko päivän. VESI pillit on pakattu biohajoavaan rasiaan. 

Tuotteet ovat riippumattoman tahon testaamia ja noudattavat EC 1935/2004 direktiivin asettamia vaatimuksia elintarvikkeiden kontaktimateriaaleille. 

Perustajat uskovat vahvasti, että jokainen voi vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin. Myös pienillä teoilla on merkitystä. “Idea VESI tuotteiden taustalla on yksinkertainen. Haluamme tarjota ihmisille niin tyylikkäitä ja käytännöllisiä kestotuotteita, että niiden käytöstä tulee elämäntapa eikä kertakäyttömuovituotteiden käyttö enää tunnu houkuttelevalta vaihtoehdolta”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Susanne Ramm-Schmidt. 

Lisätietoja: FINNEKO Oy, info@vesibottle.com, www.vesibottle.com

 

Tutustu kestovesipulloihin AITO hyvän olon kaupoissa tai -verkkokaupassa!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen