Siirry sisältöön
Vege Viridian -sarjassa saa monia haluttuja tuotteita luomuna

Vege Viridian -sarjassa saa monia haluttuja tuotteita luomuna

Laadukkaat ja luonnolliset Viridian-tuotteet sopivat lähes kaikille. Viridian-ravintolisät ovat 100 % aktiivisia, vegaanisia, E-koodittomia ja hyvin imeytyviä. Tiesitkö, että monet Viridian-tuotteet ovat myös luomulaatua? Tässä esittelemme muutaman luomu-Viridianin – tervetuloa tutustumaan koko valikoimaan lähimpään AITO-kauppaan tai -verkkokauppaan!

Faaraon kultainen öljy: luomu mustakumina

Mustakuminaöljyä on käytetty jo yli 2000 vuotta monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa sekä ruuaksi että terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Jo muinaiset egyptiläiset käyttivät mustakuminansiemeniä ja siitä valmistettua öljyä. Mustakuminaöljyä onkin kutsuttu Faaraon kultaiseksi öljyksi. Nykyään kasvia viljellään Lähi-idästä Intiaan, joskin arvokkain mustakuminaöljy saadaan Egyptistä.

Mustakuminan siemen on poweria täynnä: se sisältää yli 100 vaikuttavaa ainesosaa, kuten esimerkiksi erilaisia rasvahappoja ja fytokemikaaleja. Viime aikoina mustakuminan moninaiset terveysvaikutukset ovat herättäneet runsaasti tieteellistä mielenkiintoa.

Viridian Luomu mustakuminaöljy 200 ml on sertifioitua luomua ja parasta laatua, joka on tehty nimenomaan egyptiläisestä kasvista. Öljy on kylmäpuristettu ja pullotettu suojattuna valolta ja hapelta.

Luonnollinen immuniteetin tuki: 100 % luomu acerola C-vitamiini

Tämä luonnollinen jauhe sopii koko perheelle! Riittävä C-vitamiinin saanti on tärkeää mm. vastustuskyvylle sekä väsyneille ja uupuneille. Luonnollinen C-vitamiini imeytyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Viridian 100 % luomu acerola-C on helppokäyttöinen, neutraalin makuinen jauhe. Acerolakirsikka on yksi parhaimpia C-vitamiinin lähteitä ja sisältää myös karotenoideja ja bioflavonoideja. Päiväannos ¼ teelusikallista sisältää C-vitamiinia 180 mg.

Vegaaninen valinta: Luomu ashwagandhauute

Intiassa vastuullisesti kasvatettu Viridian Luomu ashwagandhauute KSM-66 (Withania somnifera) on vahva ja laajakirjoinen sekä kliinisesti tutkittu ashwagandhauute. Mukana on myös toista adaptogeenia, siperian ginsengia. Vegaaninen ashwagandha on aivan yhtä tehokas vaihtoehto kuin maitokäsitelty KSM66 ashwagandha.

Ashwagandha on adaptogeeni, jonka uskotaan intialaisen ayurvedaperinteen mukaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukevan elimistön palautumista stressistä.

Naisen luomuyrtit yli 40-vuotiaille

Viridian naisen luomuyrtit on seitsemän yrtin yhdistelmävalmiste, joka sisältää terttuparsanjuurijauhetta, kauransiemenjauhetta, siveydenpuun marjajauhetta, salvian lehtijauhetta, pyhäbasilikalehtijauhetta, fenkolin siementä ja latva-artisokan lehtijauhetta. Valmiste on suunniteltu yli 40-vuotiaille naisille hormonitoiminnan luonnolliseen tasapainottamiseen ja se edistää myös vatsan hyvinvointia.

Viridianin luomuvalikoimassa on saatavilla mm.:

  • Viridian Luomu Ashwagandhauute (KSM-66)
  • Viridian Luomu inkivääri 400 mg
  • Viridian Luomu Kelp merilevä
  • Viridian Luomu maarianohdake
  • Viridian Luomu mustakuminaöljy
  • Viridian Luomu salvia 400 mg
  • Viridian Naisen luomuyrtit
  • Viridian Luomu vihreä tee 500 mg
  • Viridian Luomu maarianohdake
  • Viridian 100% luomu acerola-C

Kaikki tässä mainitut tuotteet ovat vastuullista luomua (FI-EKO-201).

Viridian-tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen