Siirry sisältöön
Mittauta rasvahappo-arvosi!

Uutta AITO-kaupoissa: Mittauta rasvahappo-arvosi!

Syötkö riittävästi kalaa tai terveellisiä kasviöljyjä? Oletko miettinyt, saatko tarpeeksi hyviä rasvoja tai miten käyttämäsi ravintolisät imeytyvät? Nyt pystyt tarkistamaan tilanteen helpolla analyysillä! Biomed on kehittänyt helppokäyttöisen analyysin yhdessä suomalaisen mineraalilaboratorio MILAn kanssa. Näyte otetaan itse sormenpäästä ja lähetetään tutkittavaksi.

Mikä on rasvahappoanalyysi ja miten se tehdään?

Analyysissä mitataan 20 tärkeää rasvahappoa, joiden määrä ja keskinäinen tasapaino on elimistön kokonaisterveydelle merkittävää. Rasvahappojen tasapainolla on merkitystä monissa sairauksissa. Kun elimistön eri rasvahappojen pitoisuudet tunnetaan, voidaan ravitsemuksella korjata mahdolliset epätasapainotilat.

Analyysi on helppokäyttöinen: verinäyte otetaan itse sormenpäästä. Näytteen annetaan kuivua, ja se lähetetään postissa suomalaiseen laboratorioon analysoitavaksi. Tulokset saat kahdessa – kolmessa viikossa kotiisi postilla tai turvapostina sähköpostiisi.

Pakkaus sisältää selkeät ohjeet. Näyte lähetetään samassa pakkauksessa, jossa postimaksu on maksettu valmiiksi. Mahtava lahjaidea jouluksi!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2