Siirry sisältöön
Tiesitkö, että terveet limakalvot ovat vahvan vastustuskyvyn perusta

Tiesitkö, että terveet limakalvot ovat vahvan vastustuskyvyn perusta

Ihmiskehossa on yhteensä noin 200 m2 limakalvoja, jotka ovat ruuansulatuskanavaa, hengitysteitä, intiimialueita ja esim. silmiä peittävä ohut solukerros. Yksi tämän solukerroksen tärkeimmistä tehtävistä on suojella kehoamme ulkoisilta taudinaiheuttajilta. Siksi sen hyvinvoinnista huolehtiminen onkin elimistön puolustuskyvyn kannalta olennaista. 

Limakalvo-ongelmat ilmenevät useimmiten kuivuutena. Yleisimmin tämän huomaa hankalana kuivuuden tunteena silmissä, nenässä, suussa tai intiimialueilla. Kuivumiseen voivat vaikuttaa monet seikat, kuten erilaiset lääkitykset, allergiat, vaihdevuodet, ikääntyminen, stressi tai heikkolaatuinen ravitsemus. Limakalvojen kuivuus on epämiellyttävää, ja se voi myös helpottaa taudinaiheuttajien pääsyä elimistöön esimerkiksi hengitysteiden tai ruuansulatuskanavan kautta, mikäli näiden limakalvojen puolustuskyky on päässyt heikentymään. Voidakseen hyvin limakalvot tarvitsevat ravinnosta runsaasti ja säännöllisesti hyvälaatuisia rasvahappoja. 

Suomessa kliinisesti tutkittu Omega7 SBA24 -kaksoistyrniöljy

Tyrniöljyn tiedetään olevan limakalvoille erityisen hyödyllinen. Omega7 SBA24 on kaksoistyrniöljy, jossa on yhdistetty tyrnin ravitsemuksellisesti arvokkaan marjan hedelmälihan ja siementen öljy. Tämä ainutlaatuinen kaksoisyhdistelmä takaa sen, että saat tyrnistä optimaalisen hyödyn elimistösi käyttöön. Korkealaatuisen kaksoistyrniöljyn valmistuksessa Torniossa käytetään ainoastaan villinä kasvaneita tai luomuviljeltyjä tyrnimarjoja, jotta koostumus vastaisi parhaiten tyrnimarjan alkuperäistä monipuolista rakennetta. Lisäksi öljyä käsitellään valmistuksessa erittäin hellävaraisesti, jotta öljyn arvokkaat ominaisuudet säilyvät muuttumattomina aina sinun käyttöösi asti. 

Tätä maailman tutkituinta kaksoistyrniöljyä, tuttavallisemmin SBA24:a, löydät kotimaisen bertil´s healthin (ent. Valioravinto) Omega7®-tuotteista. Suomen suosituimmasta Omega7®-tuotesarjasta saat limakalvojesi hyvinvointia täydentävät rakennusaineet niin kapseleina kuin nestemäisenäkin valmisteena. Tuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen