Siirry sisältöön
Ravintoloitsija ja monialaosaaja Sikke Sumari käyttää curaMIN-tuotetta

Näin Sikke Sumari tukee niveltensä liikkuvuutta ja terveyttä

Ravintoloitsija ja monialaosaaja Sikke Sumari, 69, on ihanan pirteä ja aikoo sellaisena myös pysyä.

- Nautin lastenlapsista ja heidän kanssaan elämisestä, liikkumisesta ja siitä, että korkeasta iästäni huolimatta töitä on paljon ja saan tehdä sellaisia töitä, joista itse tykkään, jolloin elämä on elämisen arvoista.

Hyvistä elämäntavoista huolimatta Siken peukalonivelet alkoivat jossakin vaiheessa kiukutella sen verran, että hän kävi kuvauttamassa ne.

- En tiedä, mistä fyysiset rajoitteet on alun alkaen tullut. Joko työstä tai sitten liiallisesta puhelimen räpläämisestä, hän nauraa.

Sikke sai ensimmäisten joukossa käyttöön vihdoin Suomeen saapuneen niveltuotteen, jolla on tehty 69 kliinistä tutkimusta, joka on voittanut USA:ssa 30 palkintoa ja jolle on myönnetty 29 patenttia – ja jolla on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä! Tuote on nimeltään curaMIN®.

- Minulla on semmoinen toivomus ja odotus, että tuote suojaisi enemmiltä nivelvaivoilta tuoden liikkuvuutta ja mukavuutta. Valmisteen sisältämän kurkuman tiedän ja olen ymmärtänyt, että sitä on kautta vuosikymmenten ja -satojen käytetty juuri nivelterveyden tukena.

- Uskon ennen muuta siis valmisteen ennaltaehkäiseviin vaikutuksiin tukien nivelterveyttä.

Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyöhön. Se sisältää kaksi keskeistä uutetta, BCM95® kurkumiinista ja BosPure® boswelliasta, joiden yhteisvaikutuksen avulla voidaan tukea normaalia nivelterveyttä. Vaikutus tuntuu useimmilla jo muutaman viikon käytön jälkeen. Ensimmäinen curaMINilla tehty tutkimus julkaistiin vuonna 2013, ja tulokset olivat vakuuttavia: yhdeksän kymmenestä käyttäjästä koki valmisteesta olleen selvää apua nivelterveyteen.2

Sikke on tietoinen curaMINilla tehdyistä mittavista tutkimuksista ja on tyytyväinen siitä, että tuote on paitsi tutkittu myös turvallinen.

- Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita. Painotan myös hyvän liikunnan merkitystä.

curaMINilla on havaittu myönteisiä vaikutuksia nivelterveyteen ja etenkin nivelten liikkuvuuteen sekä mukavuuteen1, jonka ansiosta tuotetta käyttäneillä elämänlaatu on kohentunut merkittävästi

Mutta mikä on Sikke Sumarin pirteyden ja energisyyden salaisuus?

- Varmaan hyvät geenit ja tarpeeksi liikuntaa, tarpeeksi hyvää ruokaa, tarpeeksi unta, tarpeeksi hyviä ihmissuhteita – ja vähemmän somea! Pitää olla jatkuvasti utelias sille, miten tämä maailma oikein menee!

- Ei siis mitään ihmekaavaa. Tärkeää on, että saa tehdä itselleen mielekkäitä asioita. 

Avuksi nivelille

Nivelterveyttämme uhkaavat monet tekijät kuten kuluminen, elämäntavat ja perimä. Lähtökohtana nivelten kulumiselle on oksidatiivinen stressi, jonka asettaa nivelet ja rustot koetukselle. Pidentyneen elämän ja elämäntapojen myötä elimistömme herkistyy ja nivelten kuluminen lisääntyy. Muutoksen huomaa nivelten jäykkyytenä ja arkuutena.

curaMINin on tutkimuksissa osoitettu olevan avuksi oksidatiivista stressiä vastaan. Sen toinen ominaisuus eli immuunijärjestelmämme aktivointi tukee myös nivelterveyttämme. curaMIN® on turvallinen ja tehokas jatkuvassakin käytössä. Normaali päiväannos on kaksi kapselia päivässä, toinen aamulla ja toinen illalla. 

1Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSA sallimiin terveysväitteisiin.
2Kizhakkedath; Molecular Medicine Reports, 2013

 KUVA: Jassu Dammert

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa