Siirry sisältöön
Suomen suosituin tyrniöljy on valloittanut suomalaiset äideistä tyttäriin

Suomen suosituin tyrniöljy on valloittanut suomalaiset äideistä tyttäriin

Omega7®-kaksoistyrniöljy on ollut suomalaisten suosikkituote jo 25 vuotta! Suomessa valmistettu ja tutkittu ainutlaatuinen erikoisöljy sisältää tyrnin kaikki hyvät rasvahapot, kasvisterolit ja rasvaliukoiset antioksidantit alkuperäisessä muodossaan. Ne ovat tärkeitä limakalvojen rakennusaineita, joiden merkitys korostuu erityisesti limakalvojen ongelmatilanteissa.

Bertil´s health markkinoi tätä moninkertaisesti tutkittua öljyä nimellä Omega7®-kaksoistyrniöljy. Tuote on ollut Suomen markkinoilla nyt jo 25 vuoden ajan ja on lisäksi saanut valtavasti positiivista käyttäjäpalautetta ympäri maailman. Omega7® on alusta lähtien suomalaisten kehittämä, tutkima ja valmistama – ja vientituote jo yli 15 maassa.

Ei mitä tahansa tyrniöljyä – vaan SBA24-kaksoistyrniöljyä

Omega7®-tuotteiden sisältämällä SBA24-kaksoistyrniöljyllä on vahva tieteellinen näyttö sen edullisista vaikutuksista limakalvoihin. SBA24-kaksoistyrniöljy eroaa muista markkinoilla olevista tyrniöljyistä siinä, että se sisältää tyrnimarjan hedelmälihasta saatavan öljyn lisäksi myös marjan siemeniin sitoutunutta öljyä.

Omega7®-tuotteita nauttimalla voi siis saada käyttöönsä täyden hyödyn kaikista tyrnin sisältämistä arvokkaista limakalvojen ja ihon rakennusaineista. Useiden luotettavien tutkimusten perusteella Omega7®-kaksoistyrniöljy korjaa limakalvopintoja koko kehon alueella ja lievittää epämukavia kuivuusoireita.

Ainutlaatuisen Omega7®-kaksoistyrni-öljyn valmistus vaatii taitoa

Kaksoistyrniöljyn valmistus vaatii erityistä osaamista ja teknologiaa. Sitä löytyy meiltä Suomesta. Ainoastaan Bertil´s healthin Omega7®-tyrniöljytuotteet sisältävät Torniossa valmistettua kliinisesti tutkittua vakioitua SBA24-tyrniöljyä.

Korkealaatuisen kaksoistyrniöljyn valmistuksessa käytetään villinä kasvaneita tai luomuviljeltyjä tyrnimarjoja. Öljyä käsitellään erittäin hellävaraisesti: uuttamisessa käytetään erityistä hiilidioksidiuuttomenetelmää eikä öljyä kuumenneta korkeisiin lämpötiloihin missään vaiheessa. Tämä kaikki takaa, että tyrnin arvokkaat ominaisuudet päätyvät kokonaisuudessaan tuotteen käyttäjän hyödyksi.

Omega7® on kasvanut käyttäjiensä rakastamaksi tuoteperheeksi

Omega7®-kaksoistyrniöljykapselien ja nestemäisen öljyn lisäksi tuoteperhe sisältää erityisesti silmien tarpeisiin suunnitellut zeaksantiinia ja luteiinia sisältävät Omega7® Eye -kapselit ja Omega7® Eye -silmäsuihkeen, jotka lievittävät kuivasilmäisyyden oireita pitkäkestoisesti.

Uusin tulokas perheessä on Omega7® Skin, joka sisältää kaksoistyrniöljyn lisäksi mustaherukansiemenöljyä. Myös tämän öljyn läsnäolo tuotteessa seisoo vankalla kliinisellä tutkimuspohjalla: kotimainen BC634®-mustaherukansiemenöljy hoitaa kuivaa ihoa tutkitusti. Yhdessä nämä pohjoiset supermarjaöljyt luovuttavat parhaansa käyttöömme ja ravitsevat kuivaa ihoa tehokkaasti sisältä päin.

Tutustu sinäkin Omega7®-tuotteisiin ja ihastu! Löydät ne AITO hyvän olon myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Janina Fryn kokemuksia Omega7-tuotteista

”Haluan että ihoni pysyy luonnollisesti mahdollisimman nuorekkaana ja siihen kuuluu olennaisena osana korkealaatuisten rasvahappojen riittävä saanti. Monipuolisen ruokavalion lisäksi otan Torniossa valmistetun mustaherukansiemenöljyn sekä tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta eristettyä öljyä sisältävän Omega7 Skin -kapselin päivittäin. Se sisältää runsaasti hyviä välttämättömiä Omega-3 ja -6-rasvahappoja, myös gammalinoleenihappoa, GLA:a, jota on itseasiassa enemmän kuin missään ulkomaisessa jättihelokkiöljyssä.

Ihoni ei janoa niin paljon ulkoista rasvausta ja kosteutusta, kun sisäinen rasvaus on kunnossa. Atooppinen, krooninen kuiva käsi-ihottumani on helpottunut huomattavasti vuoden alusta, kun aloin säännöllisesti käyttämään tätä.”

Kirjoittanut: Johanna Ronkainen
tuoteasiantuntija, Bertil's health

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2