Siirry sisältöön
Skingain Plus – kaunis iho kollageenilla

Skingain Plus – kaunis iho kollageenilla

Iho muodostuu kollageenista

Ihon kollageenikuidut muodostavat 70 % sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä. Iho kuitenkin ikääntyessään ohenee, siihen muodostuu ryppyjä ja sen kimmoisuus ja kosteus vähenee.

Iho uudistuu jatkuvasti ja uudistuminen on voimakkainta lapsuudessa ja murrosikäisenä, mutta iän myötä tämä prosessi heikkenee. Oma kollageenin tuotanto vähenee ja kollageenia hajottavien entsyymien vaikutus lisääntyy ihon sidekudoksessa.

Skingain plus – tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

Kehon terve kollageeni edellyttää tasapainoa, jonka toisessa vaakakupissa on kehon oma kollageenituotanto ja toisessa vaakakupissa kollageenin hajoaminen elimistössä. Nuorella ihmisellä tämä vaaka on tasapainossa, mutta iän myötä oman tuotannon vähetessä tasapaino häiriintyy. Skingain plus vaikuttaa kollageenivaakaan kahdella tavalla:

Hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, jolloin 1. ja 2. tyypin hydrolysoidun kollageenin ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja näin elimistöön muodostuu lisää kollageenia.

Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä ja lisää näin kollageenia.

Skingain lisää kollageenin määrää

Norjalaisen tutkimuksen tarkoituksena oli mitata ihon kollageenitasoja sekä tuotteen käytön vaikutusta ihon elastisuuteen. Kollageenitason lisääntyminen 12 viikon käytön jälkeen oli n. 45,6 %. Ihon joustavuus parani n. 27,5 % jo neljän viikon käytön jälkeen. Tutkimukseen osallistui 48 iältään 30–75-vuotiasta henkilöä.

Pycnogenol® voimistaa kollageenisynteesiä ja parantaa tehokkaasti ihon kimmoisuutta

Tutkimus osoitti Pycnogenolin päivittäisen käytön lisäävän merkitsevästi kollageeni tyypin 1 synteesiä. Kollageenin lisäys oli 41 %, ihon kimmoisuus lisääntyi 25 % ja väsyneen ihon oireet vähenivät 30 %.  Pycnogenolin ainesosat hillitsivät tehokkaasti ihon proteiineja hajottavien entsyymien aktiivisuutta, mikä hidasti voimakkaasti kollageenin vähenemistä.

Skingain plus kosteuttaa ihoa tehokkaammin  

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, hyaluronihapon taso lisääntyy kahdella eri tavalla. Sen määrä lisääntyi, koska hyaluronihappo pystyi nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen. Tällä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsivillä henkilöillä. Myös niillä, joilla oli hyvä ihon kosteustaso, havaittiin merkittävä 8 % lisääntynyt ihon kosteus.

Sisäisen kollageenin tueksi ihokosmetiikka

Skingain Seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Se antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa ihon uudistumista. Skingain Seerumi vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuorem-
maksi.

 

Kirjoittanut: Jarmo Hörkkö

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2