Siirry sisältöön
Skingain-kollageeni – kauneutta jouluksi sisäisesti ja ulkoisesti

Skingain-kollageeni – kauneutta jouluksi sisäisesti ja ulkoisesti

Tanssija, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg luottaa kahteen tuotteeseen, jotka ovat hänen kauneutensa ja notkeutensa salaisuus: Skingain plus ja Skingain seerumi. Hän tietää, että kauniin ja terveen ihon edellytyksenä on sen tasapaino, joka ilmenee ihollamme monella tavalla.

Ihon kollageenikuidut muodostavat 70 % sen rakenteesta ja antavat sille voimaa ja sitkeyttä. Ihossa syntyy uutta kollageenia koko ajan, ja sen uudistuessa vanhaa kollageenia poistuu. Niin kauan kuin tämä tasapaino on kunnossa, kaikki on hyvin. Vanheneva iho rappeutuu nopeammin ja tasapaino muuttuu epäedulliseksi. Ratkaisuna on lisätä kehon omaa kollageenin tuotantoa ja samanaikaisesti hidastaa sen rappeutumista.

Skingain plus tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla:

  1. Sen sisältämä hydrolysoitu kollageeni antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa, ja lisäksi sen ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina.
  2. Pycnogenol® puolestaan hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä. Se myös suojaa ihoa hapettumiselta ja UV-säteilyltä. Se lisää tehokkaasti verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja näin parantaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä helpottaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin että haitallisten kuona-aineiden poistumista.

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja myös Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä. Samoin kuin kollageenin kohdalla, ihoa kosteuttavan hyaluronihapon taso lisääntyy Pycnogenolin vaikutuksesta.

Sisäisen kollageenin huoltoa tukee laadukas ihokosmetiikka

Skingain seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se tekee ihon vahvemmaksi, kiinteämmäksi ja pehmeämmäksi. Se antaa syvälle ulottuvan ja pitkäkestoisen kosteutuksen ja parantaa ihon uudistumista. Skingain seerumi vähentää ihon juonteita ja tekee ihon näkyvästi kiinteämmäksi ja nuoremmaksi.

Skingain seerumi  vaikuttaa monella tavalla

Seerumi sisältää useita korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita. Sen sisältämä Argan-puun hedelmästä eristetty proteiini ARGATENSYL tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. FUCOGEL® kosteuttaa ihoa ja estää ihosolujen kuivumista sekä suojaa ihoa sään vaikutuksilta. RIGIN™ tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ja uudistaa ihoa. HYALURONIHAPPO tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. REPAIR COMPLEX CLR™ suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Yhteiskäyttö lisää vaikutustehoa

Skingain plus ja Skingain seerumi soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi yhdessä ja niitä voidaan käyttää myös erikseen. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.

 

Kirjoittanut: Jarmo Hörkkö

 

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2