Siirry sisältöön
Pitkävaikutteinen ja hellävarainen Viridian Ester-C

Pitkävaikutteinen ja hellävarainen Viridian Ester-C

C-vitamiinia tarvitaan kehon moniin eri tehtäviin. Se on tärkeä vastustuskyvylle, esimerkiksi paljon kuntoileva voi tukea immuniteettiaan C-vitamiinilla. Sitä tarvitaan myös raudan imeytymiseen.

Antioksidanttina C-vitamiini taistelee kehossa vapaita happiradikaaleja vastaan ja siten myös ennaltaehkäisee solujen vanhenemista eli toimii ”kauneusvitamiinina”. Se vaikuttaa normaaliin kollageenin tuotantoon: kollageenia tarvitaan mm. luiden, rustojen, ihon ja hampaiden rakennusaineeksi.

Viridian Ester-C 550 ja 950 mg

Ester-C on patentoitu, pH-neutraali eli hapoton C-vitamiiniin muoto, joka on hellä vatsalle. C-vitamiini on siinä kalsiumaskorbaattina. Ester-C imeytyy paremmin kuin tavallinen C-vitamiini ja säilyy elimistön soluissa pidempään patentoidun rakenteensa ansiosta.

Miedompi Viridian Ester-C 550 mg sisältää viherseosta (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), joka tehostaa C-vitamiinin imeytymistä. Vahvempi Viridian Ester-C 950 mg sopii terapeuttisiin tarpeisiin, ja se sisältää pelkästään C-vitamiinia vegaanisen kapselin kuoren lisäksi.

Viridian ei sisällä turhia lisä- tai täyteaineita kuten gluteenia, soijaa, maitoa, sokeria tai hiivaa. Kapselit ovat mahdollisimman puhtaita ja yksinkertaisia. Näin ne myös sopivat useimmille, imeytyvät hyvin ja ovat tehokkaita.

Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2