Siirry sisältöön
Nivelten terveyden tukeminen – vahva Nordicvita Active Glukosamiini Complex

Nivelten terveyden tukeminen – vahva Nordicvita Active Glukosamiini Complex

Särkeekö niveliäsi? Sattuuko polviin, kun juokset tai hypit? Onko sinulla nivelrikko? Hyvällä hoidolla pystyt tukemaan niveliesi terveyttä ja vähentämään kipuja. Elintapojen lisäksi ravintolisistä saattaa olla apua. Nordicvita Active Glukosamiini Complex on yksi markkinoiden vahvimmista ja monipuolisimmista glukosamiini-yhdistelmävalmisteista.

Nivelten terveyden yleinen tukeminen

Huomioithan, että nivelten terveyden kannalta oleellisia asioita ovat mm.

  • Liikunta

Ravintoaineet kulkeutuvat niveliin ainoastaan liikkeen avulla. Jos et pysty harrastamaan paljon liikuntaa, heiluttele vaikkapa polvia ja pyörittele niveliä istuessasi. Parannat verenkiertoa ja ravintoaineiden liikkumista. Voitko mennä pyörällä töihin auton sijasta? Tai jäädä bussista pois yhtä pysäkkiä ennen? Arkiliikunnalla on iso merkitys hyvinvoinnillesi.

  • Virheasentojen korjaaminen

Jalkojen virheasennot ovat merkittävä tekijä jalkojen nivelrikon taustalla. Osteopaatti, fysioterapeutti tai muu anatomian asiantuntija voi tutkia virheasennot, hoitaa niitä ja antaa tarvittavia jumppaliikkeitä niiden korjaamiseksi.

  • Painonhallinta

Ylipaino aiheuttaa liikaa kuormitusta nivelille, joten painonhallinta on tärkeää nivelten terveyden ylläpidossa.

  • Kunnon jalkineet

Tarvittaessa tukipohjalliset, jotka auttavat ylläpitämään oikeaa asentoa.

  • Ruokavalio

Monipuolinen, kasvisvoittoinen ruokavalio ja teollisen ruoan, pikaruoan, sokerin ja valkojauhotuotteiden välttely.

Nivelrikon hoidossa tulehdus tulisi saada pois

Elimistömme on viisas ja pyrkii aina korjaamaan ja ennaltaehkäisemään vaurioita. Mm. nivelten rustoakin korjataan jatkuvasti. Nivelrikossa tämä korjausprosessi kuitenkin heikkenee ja rustopinta alkaa rikkoutumaan sekä nivelrusto häviämään ja luun rakenteissa tapahtuu muutoksia.

Nivelrikossa on aina tulehdusta, joka tuhoaa rustokudoksen kollageenia, nivelten kuntoa ylläpitävää ainetta. Niveltulehdus aiheuttaa nivelrikkokivun.

Nivelruston ja nivelnesteen ravitsemusta tulee tehostaa nivelrikon hoidossa. Tässä tärkeitä apuaineita ovat mm. kondroitiini sekä kaikki kollageenin muodostusta edistävät ravintoaineet.

Nordicvita Active Glukosamiini Complex – yksi markkinoiden vahvimmista ja monipuolisimmista glukosamiinivalmisteista

Nordicvita Active Glukosamiini Complex sisältää glukosamiinia, orgaanista rikkiä (MSM), kondroitiinia, proliinia, glysiiniä, lysiiniä, C-vitamiinia ja mangaania. Glukosamiini, kondroitiini ja orgaaninen rikki (MSM) yhdessä tukevat nivelruston ja nivelnesteen kunnon ylläpidossa. Proliini ja glysiini aminohappoja on eniten kollageenisäikeissä, joita tarvitaan nivelten kunnon ylläpitämiseen. Lysiiniä tarvitaan myös kollageenin muodostukseen. C-vitamiinilla puolestaan on merkitys kollageenisäikeiden yhteen sitomiseen sekä se edistää normaalia kollageenin muodostusta rustojen normaalia toimintaa varten. Mangaani puolestaan edistää luuston pysymistä normaalina ja sidekudoksen normaalia muodostumista.

Tuote on todella riittoisa, se riittää normaalilla annostuksella jopa 100 päiväksi! Tuotteen glukosamiini ja kondroitiini ovat peräisin naudasta, joten tuote soveltuu myös henkilöille, jotka kärsivät äyriäisallergiasta. Diabeetikoille, marevan-lääkitystä käyttäville, raskaana oleville tai imettäville tuotetta ei suositella.

Tuotteen löydät ainoastaan AITO hyvän olon terveyskaupoista ja -verkkokaupasta!

 

KIRJOITTANUT: Anu Bouquet, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2