Siirry sisältöön
Miksi Helena käy terveyskaupassa?

Miksi Helena käy terveyskaupassa?

Helena Ahti-Hallberg on Suomen tunnetuin tanssin ja kauneuden lähettiläs, mutta mistä ja miten hän hankkii kauneutensa ja terveytensä edellyttämät valmisteet? Tilaako hän ne ulkomailta, käyttääkö hän kansainvälisten julkkisten suosittelemia tuotteita? Käykö hän tutkailemassa nettikauppojen valikoimaa vai etsiikö hän sopivia tuotteita marketin hyllyltä? Mistä hän voi tietää, mitkä tuotteet ovat turvallisia ja tutkittuja?

Asiantuntemus löytyy suomalaisesta terveyskaupasta

Terveyskaupat Suomessa ovat hyvin asiansa tuntevia ja kauppojen henkilökunta kouluttautuu jatkuvasti opiskellen vanhojen ja tuttujen valmisteiden tutkimuksia ja ominaisuuksia. Markkinoille tulevien uusien tuotteiden ominaisuudet ja käyttöalueet tulevat nopeasti kaupan asiantuntijoiden tietoisuuteen ja tietoa jaetaan tehokkaasti ja selkeästi kuluttajille. Tämän on Helenakin tullut tuntemaan tutustuessaan terveyskaupan valikoimiin. Suomessa myytäviä ravintolisiä myös valvotaan hyvin tarkasti, sekä alan omien organisaatioiden toimesta että viranomaisten taholta, jotta tuotevalikoima pysyy turvallisena ja luotettavana.

Mitä Helena hankkii terveyskaupasta?

Helena on tarkka käyttämiensä tuotteiden laadusta ja haluaa varmistaa, että myös valmistaja noudattaa kaikkia vaatimuksia ja siksi Helena tutkii tarkoin hänen käyttöönsä tulevien valmisteiden taustat. Terveyskaupassa on aina kodikas tunnelma ja hänen tarvitsemansa tuotteet ovat hyvin tarjolla.

Luonnollisesti hän käyttää ihon terveyttä ja rakennetta ylläpitäviä tuotteita, kuten sisäisesti käytettävää Skingainia, joka huolehtii ihon kollageenin tarpeen lisäksi myös nivelten terveydestä. Nivelet tarvitsevat kollageenia ja varsinkin tanssin harrastaja tarvitsee nivelten huolenpitoa. Ihon huoltoa ulkoisesti Helena täydentää samaan Skingain-sarjaan kuuluvalla seerumilla, joka sisältää tunnettuja kansainvälisen kosmetiikan huippuraaka-aineita. Suolistoa hellivän Oxytarm-tuotteen avulla hän saa pidettyä ruoansulatuksensa toiminnan säännöllisenä myös kiireisten työprojektien aikana.

Onko korona-aika vaikuttanut helenan käyttäytymiseen?

Koronapandemian vallitessa jokaisen on tarkkailtava tapojaan ja pidettävä huoli suojautumisestaan ja käsihygieniastaan. Helena käyttää jatkuvasti riittävän suurta annosta D-vitamiinia, jotta hänen henkilökohtainen immuniteettinsa pysyy vahvana. Näin hänen elimistönsä pystyy torjumaan virusta ja mahdollisen tartunnan sattuessa oireet pysyvät lievinä. Hän on onneksi myös löytänyt erinomaisen tuotteen hengityksensä suojaamiseen ja hankki hiljakkoin markkinoille tulleen uudentyyppisen kasvomaskin. Maski sisältää kuparia ja sillä on patentoitu mekanismi, millä se tuhoaa viruksen ja estää sen vahingoittamasta elimistöä. Tällainen maski on hyvin kätevä, koska se on kevyt, sen läpi on helppo hengittää ja sitä voi käyttää aina uudestaan. Pelkkä kuivaaminen päivittäin riittää sen huoltamiseen.

Terveyskauppa tarjoaa terveyttä

Helenan mielestä terveyskauppa on erinomainen paikka hakea tukea omaan terveyteen ja sieltä saa hyviä neuvoja sekä terveyden ylläpitämiseksi että terveysongelmien hoitamiseksi. Kaupan päälle on saatavilla myös lämmin ja asiakasystävällinen tunnelma.

 

Kirjoittanut: Jarmo hörkkö

Edellinen artikkeli Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa