Siirry sisältöön
Matalat rauta-arvot, iho-ongelmia tai heikko vastustuskyky? Valitse Vitatabs® Laktoferriini -valmisteista itsellesi sopivin

Matalat rauta-arvot, iho-ongelmia tai heikko vastustuskyky? Valitse Vitatabs® Laktoferriini -valmisteista itsellesi sopivin

Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla. Se säätelee solunsisäistä rautatasapainoa, ja siitä on hyötyä myös vastustuskyvylle ja iho-ongelmiin, sillä se ylläpitää kehon luontaisia puolustusmekanismeja. 
Vuoden 2023 Terveystuote Vitatabs Laktoferriini + C on nyt saanut rinnalleen uuden version, liposomaalista rautaa sisältävän Vitatabs Laktoferriini + Rauta + C:n lisääntyneeseen raudan tarpeeseen!  

Miten laktoferriini toimii?  

Laktoferriini muistuttaa hyvin paljon yleisempää raudankuljetusproteiinia transferriiniä, mutta se pystyy toimimaan elimistössä paljon happamammissa olosuhteissa. Se ei ole herkkä ruoansulatuskanavan entsyymeille tai happamuudelle, joten se sietää myös vatsahapot. Laktoferriini säätelee solunsisäistä rautatasapainoa ehkäisten ylimääräisen raudan kertymistä soluihin. Laktoferriinin sitoessa rautaa, vapaata rautaa löytyy verenkierrosta vähemmän, mikä on toivottavaa vapaan raudan toimiessa elimistölle vahingollisena happiradikaalina 

Lisääntyneeseen raudan tarpeeseen – Vitatabs® Laktoferriini + Rauta + C 

Uusi Vitatabs Laktoferriini + Rauta + C sisältää laktoferriinin ja C-vitamiinin lisäksi liposomaalista rautaa. Rasvaliukoiseen liposomiin pakattuna rauta ei ärsytä vatsaa ja sen voi nauttia ruokailun yhteydessä, toisin kuin tavanomaiset rautavalmisteet, sillä se ei reagoi ruoassa olevien ravintoaineiden kanssa. Liposomimuoto imeytyy tavanomaiseen rautaan verrattuna jopa 20 kertaa paremmin elimistöön.  

Liposomaalinen rauta imeytyy pääasiassa ohutsuolesta M-solujen kautta imusuonistoon ja sitä kautta verenkiertoon ja maksaan. Maksa hajottaa liposomit ja vapauttaa raudan verenkiertoon. Valitse Vitatabs Laktoferriini + Rauta + C mikäli haluat nostaa tehokkaasti rauta-arvojasi! 

Vastustuskyvylle ja iho-ongelmiin – Vitatabs® Laktoferriini + C 

Laktoferriinistä voi olla hyötyä vastustuskyvylle ja iho-ongelmiin, sillä se ylläpitää kehon luontaisia puolustusmekanismeja sitomalla vapaata rautaa. Se ravitsee ihoa sisältäpäin ja sopii siten erittäin hyvin ongelmaiholle edistämään ihon hyvinvointia.  Laktoferriini on ravitsemuksellinen apu finneihin ja muihin ihon epäpuhtauksiin, punoitukseen ja rasvoittumiseen.                              

Valitse Vitatabs Laktoferriini + C ilman lisättyä rautaa, mikäli et ole mittauttanut rauta-arvojasi, olet raskaana tai imetät, haluat nostaa vastustuskykyäsi tai kärsit iho-ongelmista. Tuote sopii myös lapsille ja niille, joilla rauta-arvot ovat korkeat 

Vahvat ja tehokkaat Vitatabs® Laktoferriini -valmisteet 

Vitatabs Laktoferriini -tuotteet valmistetaan ja pakataan Hankintatukku Oy:n tehtaassa Karkkilassa. Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää laktoferriiniä 177 mg ja raudan imeytymistä edistävää C-vitamiinia 80 mg. Vitatabs Laktoferriini + Rauta + C sisältää lisäksi tehokkaasti imeytyvää liposomaalista rautaa 14 mg. 

Löydät tuotteet lähimmästä AITO-kaupasta tai voit tilata niitä verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Panosta aivojen hyvinvointiin
Seuraava artikkeli Luonnon tehoraaka-aineet naisille & miehille