Siirry sisältöön
Laadukas ja vegaaninen – Aito Monivitamiini + K2

Laadukas ja vegaaninen – Aito Monivitamiini + K2

Kaikille lienee jo tuttua, että nykypäivänä ruuasta ei välttämättä saa kaikkia tarvittavia ravintoaineita. Etenkään, jos oma terveydentila ei ole aivan kohdillaan.

Kauppojen valikoimissa vilisee laaja valikoima erilaisia monivitamiinivalmisteita, mutta mistä tietää, mikä toimii ja mikä ei? Kun valitsee tuotetta, kannattaa suosia laadukkaita, hyvin imeytyviä ja mahdollisimman vähän ylimääräisiä apuaineita sisältäviä vaihtoehtoja.

Uusi Aito Monivitamiini + K2 on monipuolinen ja mahdollisimman luonnollisista, aktiivisista ja imeytyvistä ainesosista koostettu vitamiini-hivenainevalmiste. Kasvipohjainen monivitamiini sisältää mm. tarkoin valitun sekoituksen erilaisia superfood-kasviksia ja -hedelmiä; sinimailasta, porkkanaa, spirulinaa, artisokan lehteä, punajuurta, acai-marjaa ja acerola-uutetta. Näiden ainesosista saat luonnollisia vitamiineja ja mineraaleja sekä erilaisia muita tehoaineita mm. antosyaaneja, flavonoideja ja polyfenoleja. Eikös kuulostakin hyvältä!

Lisäksi luonnollisia, hyvin imeytyviä, kasviperäisiä mineraaleja ja fytoravinteita on tähän tuotteeseen saatu sareptansinappi-kasvista. Kasvi on vesiviljelty, mikä on mahdollistanut kontrolloidut mineraalipitoisuudet. Yksi kapseli sisältää 175 mg sareptansinappijauhetta. Aito Monivitamiini sisältää myös mm. luustolle ja verisuonille tärkeää K2-vitamiinia sen luonnollisessa menakinoni-7 -muodossa, ja se on saatu fermentoidusta soijapavusta natosta.

Myös muut mineraalit ja vitamiinit ovat tarkoin harkitussa muodossa, joka mahdollistaa ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen. B6-vitamiini on aktiivisessa P-5-P -muodossa, B12 metyylikobalamiinina ja foolihappo folaattina. Lisäksi jodi on kelp-merilevästä, beetakaroteeni dunaliella salina -levästä, magnesium on sitraattimuodossa, 50 % C-vitamiinista on acerola-jauheesta ja D3-vitamiini jäkälästä.

Aito Monivitamiini + K2 sisältää 100 % vaikuttavia ainesosia, eikä lainkaan sidos-, täyte-, säilöntä- tai makeutusaineita. Se sopii hyvin myös herkemmille käyttäjille, koska se ei sisällä tunnettuja allergeeneja, kuten maitoa, soijaa tai gluteenia. Aito monivitamiini + K2 on myös vegaaneille ja vegetaristeille sopiva. Aikuisille sopiva annos on 1-2 kapselia vuorokaudessa, ja tuote sopii myös yli 12-vuotiaille lapsille.
 

Tuotetta on saatavilla AITO hyvän olon kaupassa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2