Siirry sisältöön
Kurkuman TOP 3 terveyshyötyä

Kurkuman TOP 3 terveyshyötyä

Kurkumiini on terveyspommi jota tutkitaan innokkaasti

  1. Torjuu hiljaista tulehdusta?

Kurkuma sisältää yhtenä vaikuttavana aineena kurkumiinia, jonka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu hillitsevän elimistön tulehdustilaa. Kurkuma saattaakin olla hyväksi silloin, kun kehossa on matala-asteista eli hiljaista tulehdusta.

  1. Hillitsee kolotuksia nivelissä ja muualla?

Kurkuma on luonnollinen tuki, kun kivut ja kolotukset vaivaavat, erityisesti nivelissä. Joidenkin tutkimusten mukaan kurkuman on todettu vähentävän nivelkipuja jopa yhtä hyvin kuin kipulääke. Ainakin niiden, joiden on herkän vatsan vuoksi haitallista käyttää tulehduskipulääkkeitä, kurkuma on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

  1. Hyväksi ruoansulatukselle ja maksalle

Kurkumaa voidaan käyttää ruokavalion tukena silloin, kun suolistokaasut ja vatsan turvotus vaivaavat. Kurkumiinin on todettu vähentävän kaasun muodostumista suolistossa. Kiinalaisessa lääkinnässä kurkumaa on käytetty maksan ja sapen tukena, ja nämä elimet ovatkin tärkeässä osassa ruoansulatuksessa. 

Biomedin Vahva Kurkumiini

Tutkittu ja dokumentoitu Vahva Kurkumiini sisältää kurkumauutteen lisäksi sen omia eteerisiä öljyjä, jotka parantavat kurkuman bioaktiivisuutta, vahvuutta ja imeytymistä. Tämä kurkuminoidien ja eteeristen öljyjen uutos on patentoitu Curcugreen® / BCM95 -uute. Uutos sisältää 86 % kurkuminoideja, eikä siihen ole lisätty minkäänlaisia apu- tai lisäaineita. Tuote on tällä hetkellä markkinoiden vahvin kurkumiiniuute.

 

Kirjoittanut: Birgit Stenroos, Fytonomi

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2