Siirry sisältöön
Kipua ja tulehdusta? – Ota avuksi inkivääri ja kurkumiini

Kipua ja tulehdusta? – Ota avuksi inkivääri ja kurkumiini

Suuri joukko ihmisiä kärsii päivittäin erilaisista säryistä, kolotuksista ja tulehduksista. Luonnon omasta lääkekaapista löytyy onneksi apuja. Inkivääri ja kurkuma ovat nousseet suosioon monipuolisten vaikutustensa vuoksi.
 

Inkivääriä ja kurkumaa kehon hyvinvointiin!

Inkivääri ja kurkuma sisältävät joukon vaikuttavia aineita, jotka vähentävät tulehdusta. Niitä on käytetty mm. reumaan, ihottumiin, nivelille, ruuansulatukseen ja tulehduksiin. Tuoretta inkivääriä ja kurkumaa voi käyttää ruuanlaitossa, mutta jos on herkkävatsainen tai haluaa hyvät vaikuttavien aineiden pitoisuudet, kannattaa turvautua inkivääriä ja kurkumiinia sisältäviin laadukkaisiin ravintolisiin. Esimerkiksi kurkuman vaikuttavaa ainetta, kurkumiinia, on vain vähän kurkumamausteessa ja se imeytyy kehon käyttöön heikosti sellaisenaan.

Inkiväärin ja kurkumiinin käytöstä rohdoksena on syytä keskustella lääkärin kanssa, jos on verenohennuslääkitys. Myöskään raskaana oleville ja imettäville niitä ei suositella.
 

Lisäaineettomat ja vegaaniset Viridian-tuotteet

Viridian Luomu inkivääri 400 mg on laadukas ja lisäaineeton valmiste mm. nivelille, verenkierrolle ja immuniteetille sekä vatsalle ja suolistolle.

Viridian Vahva kurkumiini complex on monipuolinen yhdistelmävalmiste mm. nivelille. Se sisältää kurkumajuuriuutetta, jossa on vakioitu määrä kurkuminoideja. ­Lisäksi tuotteessa on Boswellia serrata ­-uutetta, inkiväärijuuriuutetta ja sitrusbioflavonoideja. Boswellia serrata -uutetta saadaan Boswellia-kasvisuvun pihkasta. Sillä on vuosituhansien käyttöhistoria ­intialaisessa sekä kiinalaisessa lääketieteessä. Myös asetyyliboswelliinihapon määrä on vakioitu.

Viridianin käyttämät laadukkaat ja luonnolliset jauheet kapselien sisällä ovat kuin ruokaa, joten ne imeytyvät kehoomme hyvin.
 

Vinkki!

Kokeile myös herkullista Viridian Luomu kurkumiini­latte -juomajauhetta, jolla lisäät helposti ja maukkaasti kurkumiinin saantia päivässä!
 

Tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Sanna Kaunisto, ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen