Siirry sisältöön
Joko ihastuit vastuullisiin ja vegaanisiin Viridian-ravintolisiin?

Joko ihastuit vastuullisiin ja vegaanisiin Viridian-ravintolisiin?

Viridian-ravintolisät ovat puhtaita, laadukkaita ja tehokkaita. Tämä eettinen tuotesarja ei sisällä lisä- tai sidosaineita. Voiko ravintolisiltä enempää toivoa? 

Vihreät toimintatavat

Viridian on johtava vastuullisten ravintolisien brändi, ja sen taustalla on perheyritys Iso-Britanniasta. Vastuullisuus tarkoittaa, että yritys on sitoutunut noudattamaan ekologisia toimintatapoja ja kunnioittamaan eläinten oikeuksia läpi koko tuotteen elinkaaren. Yritys myös lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta osuuden hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena ovat erityisesti lapset ja ympäristö. Tuotteet pakataan kierrätettäviin lasipurkkeihin, ja ne valmistetaan läheltä saaduista raaka-aineista. Myös turhaa pakkausmateriaalia vältetään.
 

Tuotteet ilman E-koodeja

Viridian-tuotteet ovat puhtaita ja laadukkaita, ja yli 40 % valmisteista on luomulaatua. Niissä käytetään vain 100 % aktiivisia raaka-aineita, jotka ovat mahdollisimman luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Ravintolisät eivät sisällä geenimuunneltuja ainesosia. 

Tuotteet valmistetaan ilman lisäaineita (joita tabletointiaineet usein ovat). Niistä on myös karsittu yleisimmät yliherkkyyksiä aiheuttavat raaka-aineet, kuten sokeri, soija, maito, vehnä ja gluteeni, ja lisäksi tuotteet ovat pääsääntöisesti vegaanisia. Täyteaineen sijaan Viridian käyttää useissa tuotteissa mm. viherseosta, joka sisältää sinimailasta, spirulinaa ja metsämustikkaa. Luonnollisten raaka-aineiden fytoravinteet tehostavat vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä.

Ainoa ”lisäaine”, jota tuotteet sisältävät, on aika – sinulle ja läheisillesi.
 

Jokaiselle sopivia tuotteita

Viridian-sarjan valikoima on monipuolinen, ja uusiin tuotteisiin saadaan tutustua säännöllisesti. Sarjasta löytyy vitamiineja ja hivenaineita sekä yhdistelmä­valmisteita, joissa jokainen ainesosa tukee toinen toisensa imeytymistä, yrttivalmisteita sekä tuotteita vatsan hyvinvointiin.

Palkitsemme kierrättämisen: palauta tyhjä Viridian-­lasipurkki AITO hyvän olon kauppaan ja saat 20 sentin hyvityksen.

Kysy Viridian-passia: kun ostat viisi Viridian-­tuotetta, saat kuudennesta 20 euron alennuksen!

Leiman saa yli 15 euroa maksavasta tuotteesta.

 

Hyvän mielen Viridian-tuotteita on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa!

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2