Siirry sisältöön
Aito Kollageenilla lisää kuulautta, kosteutta ja kiinteyttä iholle

Aito Kollageenilla lisää kuulautta, kosteutta ja kiinteyttä iholle

Aito Kollageenin vaikuttava aine, Ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiini, sisältää luonnollisesti kollageenia, hyaluronihappoa, elastiinia ja keratiinia. Ne vaikuttavat mm. ihon kiinteyteen, kimmoisuuteen, kosteuden sitomiskykyyn ja haavojen paranemiseen. Lisäksi tuotteen C-vitamiini tukee kollageenin muodostusta.

Talvisin vietämme paljon aikaa kuivassa sisäilmassa, jolloin iho kuivuu helposti. Myös ikääntymisen vaikutuksesta iho menettää kiinteyttään, ohenee, rypistyy ja kuivuu helpommin. Näihin osasyynä on kollageenin, hyaluronihapon, elastiinin ja ihon rasvojen määrän väheneminen. Aito kollageeni sisältää näitä ihon tehoaineita.

Ovoderm® uutteen avulla voidaan tutkimuksen* mukaan vaikuttaa ihon uloimpaan kerrokseen siten, että se vahvistuu, jolloin liiallinen kosteus ei haihdu iholta. Tutkimuksissa jo 300 mg Ovoderm® annoksella on saatu hyviä tuloksia. Tämä vähentää kuivaihoisten kosteusvoiteen tarvetta, koska iho kosteutuu paremmin sisältä päin.

* Supplementation with Ovoderm® Reduces the Clinical Signs of Skin Aging. A Double-Blind, Placebo-Controlled Study.

Aito kollageeni vaikuttaa positiivisesti:

  • ihon kosteudensitomiskykyyn
  • ihon kiinteyteen
  • väsymyksen merkkien vähenemiseen
  • kynsien ja hiusten hyvinvointiin.

Aito Kollageeni on eettinen valinta, se sopii ovo-vegetaristeille sekä kala-allergikoille! Päiväannos 2 kapselia sisältää 510 mg ovoderm® kananmunan kuoren kalvoproteiinia ja 600 mg C-vitamiinia.

Aito-tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoista ja verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2