Siirry sisältöön
Postisen ajankohtaiset tuotetarjoukset

Postisen ajankohtaiset tuotetarjoukset

Postisesta löydät nyt ajankohtaiset tarjoukset ja hyvän olon tuotevinkit mm. kesäiholle ja aurinkoon, nivelille sekä vatsan iloksi.⁣ Kaikki kesäkuun tarjoukset ovat voimassa 31.5.-29.6. AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.⁣ Tässä nostoja Postisen tarjouksista:

Pidä huolta itsestäsi kesällä⁣⁣

Nyt kannattaa suojata ihoa auringolta ja kiinnittää huomiota ihon hyvinvointiin myös sisäisesti! Aito Kollageeni on oiva tuote kosteuttamaan ja vahvistamaan kesäihoa. Luonnollinen Aito Kollageeni sisältää mm. 1, 5 ja 10 -tyypin kollageenia ja hyaluronihappoa.

Sun Caroten Strong -aurinkokapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän luonnollista astaksantiinia, lykopeenia ja beetakaroteenia syvempään
rusketukseen.

Ulkoista ja 100 % luonnollista aurinkosuojaa iholle saat Algamaris-sarjan aurinkovoiteista, jotka sopivat koko perheelle. Nyt tarjouksessa esim. Algamaris aurinkovoide 100 ml ja Aurinkovoidespray 150 ml.

Myös maitohappobakteerit kannattaa ottaa käyttöön kesällä. Probiootti plus ja Probiootti comp sopivat koko perheelle - jatkuvaan tai kuuriluontoiseen käyttöön.

Hyödynnä -25 % etuseteli

Leikkaa talteen Postisen takakannessa 31.5. ollut etuseteli, jolla saat -25 % yhdestä normaalihintaisesta ravintolisästä. Etu on saatavilla AITO-myymälöistä 30.6. asti (yksi tuote / talous / ei leimoja).

Osallistu PURO-tuotteiden ja repun arvontaan!

Huomasithan myös Postisessa olevan arvonnan? Voit voittaa Fjällräven KÅNKEN -repun, jossa on PURO-ravintolisiä. Arvontaan voi osallistua 15.6.2021 asti täällä.

Postisen tarjoukset AITO-verkkokaupassa

Kaikki kesäkuun tarjoukset ovat voimassa 31.5.-29.6. AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.⁣ 

Edellinen artikkeli Huomasithan Postisen tarjoukset!
Seuraava artikkeli Helpotusta allergioihin – luonnollisesti!