Siirry sisältöön
Huomasithan Postisen tarjoukset!

Huomasithan Postisen tarjoukset!

Postisen takakannesta (30.6.) löytyy loistavia tarjouksia ja vinkkejä kesään! Kaikki heinäkuun tarjoukset ovat voimassa 31.7. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.⁣

Kauneutta ja hyvää oloa kesään

Ihana aurinko ja vesi voivat myös kuluttaa hiuksia ja kuivattaa ihoa. Kauniiden kesähiusten ja -ihon salaisuus on Aito Hius Plus – luonnollinen ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle. Tuotteen monipuoliset ainesosat tukevat hiusten kasvua ja uudistumista sekä antavat hiuksille kestävyyttä ja tervettä kiiltoa. Käytön myötä voit huomata myönteisiä vaikutuksia myös kynsien kasvuun sekä ihon kosteuteen, pehmeyteen ja kimmoisuuteen.

Auringonoton jälkeen kosteuttava ja rauhoittava ESI Aloe vera -geeli on hyvä pitää aina mukana kesäreissuissa. Rauhoittaa myös itikoiden ja paarmojen puremia.

Muista myös uintireissujen jälkeen Viridian Karpalo + Mannoosi pH-jauhe, joka pitää virtsatiet kunnossa. Aito Vahva Salvia voi olla avuksi, jos kuumat aallot ja liiallinen hikoilu haittaavat elämänlaatuasi.

UUTTA! PURO Mineral Complex

Kivennäis- ja hivenaineiden tarve kasvaa kesällä. Elimistöstä poistuu hikoilun myötä paljon mineraaleja, minkä voi huomata mm. turvotuksena ja lihaskramppeina. Monipuolinen PURO Mineral Complex on erinomainen kesätuote.

Kaikki heinäkuun tarjoukset ovat voimassa 31.7. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.⁣ 

Edellinen artikkeli Uutuus! Aito Lady Strong – sinulle ihanainen
Seuraava artikkeli Postisen ajankohtaiset tuotetarjoukset