Siirry sisältöön
Näin tuet sydämen hyvinvointia

Näin tuet sydämen hyvinvointia

Terveellinen ruokavalio, liikunta ja stressin hallinta auttavat edistämään sydämen terveyttä. Sydämen ja verenkierron hyvinvointia voi tukea myös monilla ravintolisillä. Syksyllä (27.9.-4.10.) vietettävä sydänviikko kannustaa luontoon liikkumaan ja voimaan hyvin. 

Sydämesi asialla ovat mm.
  • Ubikinoni
  • Omega3-rasvahapot
  • Laadukas monivitamiinivalmiste
  • B-vitamiinit
  • K2-vitamiini
  • Magnesium ja kalium

Energiaa ubikinonista!

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen yhdiste, jota tarvitaan kehon energiantuotannossa. Ubikinoni on erityisen tärkeää sydämen toiminnalle, koska sydän käyttää paljon energiaa.

Ubinonilisää voi suositella monille, mutta erityisesti sen tarve kasvaa iän ja erilaisten sairauksisien myötä sekä kolesterolia alentavia statiineja käyttävillä. Kaikkien keho ei osaa muuntaa ubikinonia aktiivimuotoon ubikinoliksi, jolloin valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva ubikinoni on hyvä vaihtoehto. Tällainen valmiste on Aito Ubikinoli.

Kalaöljyn omega3 hellii sydäntä

Kalaöjy sisältää omega3-rasvahappoja, EPAa ja DHA:ta, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Ruokavaliossa kannattaa suosia rasvaista kalaa ja käyttää tarvittaessa omega3-ravintolisää.

Kannattaa valita mahdollisimman puhdas, tuore ja luonnollinen kalaöljy! Viridian-sarjasta löytyy maailman ensimmäinen luomu-kalaöljy. Öljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaisesti. Viridian-kalaöljyä on saatavilla nesteenä tai kapseleina.

Vitamiineja ja mineraaleja

Laadukas monivitamiinivalmiste on suositeltava lähes kaikille. Kannattaa valita aktiivisia ja luonnollisia ainesosia sisältävä valmiste, jossa on mukana mm. verenkierrolle tärkeää K2-vitamiinia sekä monipuolisesti B-vitamiineja jaksamisen ja energia-aineenvaihdunnan tueksi.

Tällaisia valmisteita ovat vegaaniset ja laadukkaat Aito aktiivinen monivitamiini + K2 sekä erityisesti sydämen hyvinvointia tukeva Viridian Cardio monivitamiini.

Mineraaleista kannattaa pitää huolta erityisesti kaliumin ja magnesiumin riittävästä saannista, sillä ne tukevat sydän- ja verisuoniterveyttä. Kokeile hyvin imeytyvää magnesiumia kapseleina tai jauheena. Viridian-sarjasta löydät myös kätevän magnesium-kalium-yhdistelmävalmisteen!

Lue lisää:

Tutustu sydämen ja verenkierron hyvinvointia tukeviin tuotteisiin AITO-verkkokaupassa ja -myymälöissä!

Edellinen artikkeli Sinustako meille brändilähettiläs?
Seuraava artikkeli AITO-app on nyt ladattavissa