Siirry sisältöön
Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia helmikuussa

Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia helmikuussa

Kurkkaa Postisen takakanteen, sieltä löydät nyt helmikuun ajankohtaiset tarjoukset ja hyvän olon tuotevinkit. Tarjoukset ovat voimassa 28.2. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa.

Tukea immuniteetille

Vastustuskyvystä huolehtiminen on yhä vain ajankohtainen ja tärkeä asia. Monipuolisen ruuan, levon ja stressinhallinnan lisäksi myös ravintolisistä voi olla apua. Kannattaa varmistaa, että saat monipuolisesti ja riittävästi vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Lue laajempi artikkeli ravintolisistä ja vastutuskyvystä.

Postisen tarjouksista löytyy monia vastustuskyvylle tärkeitä tuotteita, kuten:

  • Viridian Extra C-vitamiini (550 mg): vatsaystävällinen, vegaaninen ja hyvin imeytyvä C-vitamiini, joka säilyy elimistössä pidempään kuin tavallinen C-vitamiini. 100 % luonnolliset ja aktiiviset ainesosat. 
  • Aito D3-vitamiini (100 tai 50 µg): aurinkoa purkissa! Tärkeä vitamiini vastustuskyvylle, lihaksille ja luustolle. Sisältää D3-vitamiinia laadukkaassa oliiviöljyssä, josta se rasvaliukoisena imeytyy hyvin.
  • Suomessa valmistettu Aito B12-vitamiini sisältää B12-vitamiinin luonnollista, aktiivista ja hyvin imeytyvää muotoa metyylikobalamiinia. Vegaaninen, neutraalinmakuinen ja ksylitolilla makeutettu tabletti imeytyy jo suun limakalvolta.
  • Uutta: Now Foods NAC 600 mg. Riittoisa N-asetyylikysteiini (NAC)-aminohappovalmiste kasviskapseleissa.
  • Balanssi maitohappobakteeri: 5 tutkittua maitohappobakteerikantaa. Sisältää suojapäällystettyjä maitohappobakteereja, jotka pääsevät elävänä sinne ruuansulatuskanavan osaan, jossa ne toimivat. 

Onnenpotkutarjouksia

Onnenpotkutarjouksemme tunnistat neliapilasta. Helmikuussa voit ottaa elimistösi tueksi käyttöön monipuolisen Pycnogenol-rannikkomännyn kuoriuutevalmisteen ja virkistää muistiasi Fosfoser Memory -valmisteella onnenpotkuhintaan. Onnenpotkutarjouksena myös mm. luonnollinen ubikinoni Bio-Qinon Q10 Gold 100 mg ja Omega7-tyrniöljykapselit limakalvojen hyvinvointiin sekä suomalainen Poron luumielijauhe nivelien, vatsan ja ihon iloksi.

Muista ystävää 14.2.

Löytyisikö yllä mainituista tuotevinkeistä jotakin myös ystävänpäiväksi 14.2.? Ihana lahja niin itselle kuin läheisellekin on myös tuoksuva ja ilmaa kosteuttava aromadiffuuseri. Erityisen hyödyllinen suomalaisille, jotka kärsivät kuivasta huoneilmasta talven aikana. Eteerisiä öljyjä ja valon väriä vaihtamalla loihdit joko rauhoittavan tai virkistävän tunnelman kotiisi. Saatavilla myös keraaminen Aromadiffuuseri.

Helmikuun Postisen tarjoukset

Kaikki Postisen tarjoukset ovat voimassa 28.2. asti AITO hyvän olon kaupoissa ja verkkokaupassa. 
Edellinen artikkeli AITO-kauppa rantautui Turkuun
Seuraava artikkeli Uutta: Aito Colon Pro – luonnollinen ja monipuolinen tehopuhdistaja