Siirry sisältöön
AITO-kauppa rantautui Turkuun

AITO-kauppa rantautui Turkuun

Turun Hansakortteliin on avattu AITO hyvän olon myymälä. Kauppias Mervi Pitkänen valitsi AITO-yrittäjyyden, sillä hän haluaa olla osa suomalaista pienyrittäjien omistamaa ketjua. AITO-kauppiaana hän saa yhdistää kolme itselleen tärkeää ja rakasta asiaa: asiakaspalvelun, myyntityön ja terveystuotteet.

Ajatus yrittäjyydestä oli kytenyt Mervi Pitkäsen mielessä jo pidempään.

- Työskentelin graafisella alalla 25 vuotta, kunnes kymmenen vuotta sitten hyppäsin pois oravanpyörästä. Itse sain aikanaan paljon apua ravintolisistä ja homeopatiasta, ja uudessa elämäntilanteessa minulla oli aikaa opiskella ja tutkia lisää näitä aiheita.

Pitkänen suoritti hyvinvointi-alalle räätälöidyn myyntitutkinnon ja työskenteli luontaistuotealalla. Lopulta haave yrittäjyydestä toteutui helmikuussa 2022. Kotimainen AITO-myymälä Turun Hansakorttelissa on otettu hyvin vastaan.

- AITO-kauppa ja -ketju on herättänyt asiakkaissa kiinnostusta ja iloa. Kotimaisuus ja pienyrittäjyys ovat isoja valtteja tänä päivänä. Suomalaisuus, pienuus ja joustavuus olivat itsellenikin tärkeitä syitä, miksi valitsin AITO-ketjun, Pitkänen kertoo.

Omaan hyvinvointiinsa voi oikeasti vaikuttaa

Mervi Pitkänen on jo vuosia ollut kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista ja luontaistuotteista.

- Katson, mitä suuhuni pistän, sillä siten voi vaikuttaa hyvinvointiinsa. Ruokavalioni on enimmäkseen gluteeniton ja maidoton. Ravintolisiä käytän myös, mm. D-vitamiinia, ubikinonia, hyviä rasvahappoja, maitohappobakteereita ja entsyymejä sekä alfalipoiinihappoa.

Pitkänen on vuosien varrella huomannut, että monet etsivät apua erityisesti suolisto-ongelmiin, nivelille, vastustuskyvyn vahvistamiseen ja jaksamiseen. Näihin asiakkaiden haasteisiin ja tarpeisiin etsitään apuja - hyvä asiakaspalvelu sekä asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin vastaaminen onkin Pitkäselle kaikkein tärkeintä.

Näinä aikoina monia vaivaa myös väsymys – sekä pitkään jatkuneista poikkeusajoista että keväästä johtuen.

- Väsymykseen parasta hoitoa on raikas ulkoilma. Kannattaa lähteä lenkille luontoon, varsinkin päivisin kun aurinko paistaa. Riittävä uni ja hyvät ravintolisät ovat myös tärkeitä, muun muassa D-vitamiini ja C-vitamiini sekä magnesium. Myös suomalainen Havupuu-uutejuoma on monen ihmisen luottotuote, kauppias mainitsee.

AITO – 100 % suomalainen ja pienyrittäjien omistama

AITO hyvän olon kauppa (aiemmin: Luontaistuntijat) on suomalainen, elämäniloinen ja luonnonmukainen terveyskauppojen ketju. AITO-kauppiaat ovat paikallisia pienyrittäjiä, jotka auttavat ja neuvovat vankalla ammattitaidollaan. AITO hyvän olon kauppa palvelee jo lähes 40 vuoden kokemuksella.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt palvelullemme Avainlippu-tunnuksen. Kun hankit tuotteet ja palvelut suomalaisesta kaupasta, luot samalla työtä Suomeen.

Intohimona terveytesi

AITO-kaupoista löydät monipuolisen valikoiman ravintolisiä, terveystuotteita, luonnonmukaisia elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Meiltä saat mm. laadukkaat, luonnolliset ja vastuulliset Aito- ja Viridian-ravintolisät. Useissa kaupoissa on myös saatavilla erilaisia hyvinvointipalveluita ja terveysmittauksia.

AITO-kauppiaat kouluttautuvat säännöllisesti ja omaavat laajan ymmärryksen kokonaisvaltaisesta ja luonnonmukaisesta hyvinvoinnista. Heiltä saat yksilöllistä neuvontaa. Intohimona terveytesi!

Kuva: Marianne Rovio

Edellinen artikkeli Tuplaleimat maaliskuussa torstaisin!
Seuraava artikkeli Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia helmikuussa