Siirry sisältöön
Uutta: Aito Colon Pro – luonnollinen ja monipuolinen tehopuhdistaja

Uutta: Aito Colon Pro – luonnollinen ja monipuolinen tehopuhdistaja

Tiesitkö, että 70 % vastustuskyvystämme sijaitsee suolistossa? Aito-tuotesarjan uutuusvalmisteen, Aito Colon Pron, ainesosat tukevat sekä suoliston että immuunipuolustuksen toimintaa.

Turvottaako, kärsitkö ilmavaivaivoista, ummetuksesta tai onko vatsa löysällä? Erilaiset suolistovaivat voivat olla merkki suolistoflooran epätasapainosta. Voit tasapainottaa vatsasi toimintaa mm. oikeanlaisella ruokavaliolla ja maitohappobakteereilla sekä käyttämällä kuuriluontoisesti Aito Colon Prota, joka on monipuolinen tehopuhdistaja.

Viiden luonnonaineen yhdistelmä

Aito Colon Pro sisältää viiden luonnonaineen tehokkaan mutta hellävaraisen yhdistelmän normaalin suolistoflooran ja ruoansulatuksen tueksi:

  • kapryylihappo
  • valkosipuliuute
  • oreganojauhe
  • greipinsiemenuute ja
  • vihreäteeuute.

Greipinsiemenuutetta on perinteisesti käytetty suoliston hyvinvointiin ja puhdistukseen sekä tukemaan hyvää vastustuskykyä eri tilanteissa, esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa. Valkosipulilla ja valkosipuliuutteella on monipuolisia terveysvaikutuksia – myös vastustuskyvyn tukemiseen, sydämelle ja verenkierrolle. Suoliston iloksi Aito Colon Pro sisältää myös oreganojauhetta, kapryylihappoa ja vihreäteeuutetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja.

Aito Colon Pro on vegaaninen, eikä se sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita tai laktoosia. Valmistetta suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti, 2 kapselia päivässä.

Vinkki: Aito Colon Pron kaveriksi sopii loistavasti Aito Acidophilus Pro -maitohappobakteerivalmiste. Voit käyttää niitä myös kuuriluontoisesti vuorotellen.

Aito-tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Postisen ajankohtaisia tuotetarjouksia helmikuussa
Seuraava artikkeli Korjaus AITO-lehden White Swan -hintoihin