Siirry sisältöön
Viridian-monivitamiineista virtaa syksyyn - koko perheelle!

Viridian-monivitamiineista virtaa syksyyn - koko perheelle!

Viridian-sarjasta eettiset, luonnonmukaiset ja puhtaat monivitamiinit koko perheelle. Aikuiselle Viridian High Five, lapselle Viridikid ja paljon urheilevalle Viridian Sports Multi -monivitamiini. 

Viridian High Five -monivitamiini 

Viridian High Five on laadukas ja erinomaisesti kehon käytettävissä oleva vitamiini-hivenainevalmiste aikuiselle, joka haluaa varmistaa kaikkien tärkeiden ravintoaineiden saannin helposti. Se sisältää 

  • D-, C- ja A-vitamiineja, B-ryhmän vitamiinit, mukaan lukien inositolin ja koliinin 
  • Tärkeät mineraalit; jodin, seleenin, sinkin, kromin ja boorin. 

Erityistä valmisteessa on korkea B5-vitamiini eli pantoteenihappopitoisuus, joka on tärkeä stressaantuneille, väsyneille ja uupuneille. B3-vitamiini on nikotiiniamidi-muodossa, jolloin siitä ei aiheudu ihon punoitusta. B12-vitamiinia on sekä metyylikobalamiinina että adenosyylikobalamiinina. Jälkimmäinen on tehokas uupuneille. 

Mineraalit ovat kelatoituja, joten keho hyödyntää ne helposti. D-vitamiini on peräisin jäkälästä. Bonuksena valmisteesta saa runsaasti kasviantioksidantteja; viinirypäleensiemenuutetta, karotenoideja ja täyteaineena luonnollinen viherjauheseos; sinimailasta, spirulinaa ja mustikkauutetta. 

Viridikid lasten monivitamiini 

Viridikidillä varmistat lapsesi ravintoaineiden saannin. Lasten syöminen saattaa välillä olla puutteellista, jolloin hyvä monivitamiini tukee kasvua ja kehitystä. Viridikid sisältää 

  • D-, E-, K- ja C- vitamiineja, beetakaroteenia ja kaikki tarvittavat B-ryhmän vitamiinit 
  • Rautaa, sinkkiä, kuparia, mangaania, seleeniä, kromia ja jodia. 

Kapseli on pienikokoinen ja helposti nieltävä, sen voi myös avata ja sekoittaa ruokaan. C-vitamiini on vatsaystävällisessä muodossa ja mineraalit kelatoituja ja siten hyvin imeytyviä.

2–10-vuotiaille 1 kapseli päivässä ja yli 10-vuotiaille 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Viridian Sports Multi 

Paljon urheileva tai muuten runsaammin ravintoaineita tarvitseva hyötyy Viridian Sports Multi -monivitamiinista, joka sisältää paljon sellaista, mitä yleensä monivitamiinivalmisteessa ei ole. 

  • A-, C-, D ja E-vitamiinit, kaikki B-ryhmän vitamiinit, inositoliini ja koliini mukaan lukien 
  • Mineraalit: rauta, sinkki, kupari, mangaani, seleeni, kromi, molybdeeni, jodi ja boori 
  • Alfalipoiinihappo ja ubikinoni tukemaan energiantuotantoa, maksan toimintaa ja jaksamista 
  • MCT- öljyä energianlähteeksi 
  • Vihreätee-uutetta ja beetakaroteenia eli vahvoja kasviantioksidantteja 
  • Haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, isoleusiini ja valiini), jotka toimivat mm. lihasten rakennusaineina ja vaikuttavat palautumiseen. 

Urheilijoilla kova treeni lisää kehon vaatimuksia ravintoaineiden saannin suhteen, etenkin antioksidanttien, jotta hapetusstressi saadaan pidettyä aisoissa. Viridian Sports Multissa antioksidantit ovat hyvin edustettuina. Palautumista tukevat aminohapot sekä MCT-öljy. 

Viridian monivitamiinit eivät sisällä gluteenia, soijaa, maitoa, sokeria, suolaa, hiivaa tai lisäaineita. Ne sopivat myös kasvissyöjille.

Kysy lisää Viridian monivitamiineista lähimmästä AITO-kaupastasi ja tutustu Viridian tuotteisiin verkkokaupassa!

Edellinen artikkeli Virtsateiden hyvinvointi – naiset ja miehet

Seuraava artikkeli Ravintoneuvoja, kokki ja Parantavaruoka-vaikuttaja Sanna Hiltunen suosittelee Vitatabs® Laktoferriniä