Siirry sisältöön
Suolistovaivoja – mikä avuksi?

Suolistovaivoja – mikä avuksi?

Erilaiset suolistovaivat kertovat yleensä tasapainotilan järkkymisestä. Ruuan kuuluisi sulaa suolistossa ongelmitta ja vatsan olla rauhallinen ilman turvotuksia, ilmavaivoja, kurinoita, ummetusta tai ripulia. Yhteistä suolistovaivoille on yleensä se, että ruuansulatusentsyymeistä on puutetta ja bakteerikanta on häiriintynyt. Käyttämällä ruuansulatuksen tukituotteita ja maitohappobakteerivalmistetta, voit ylläpitää suolistosi normaalia toimintaa ja nauttia rauhallisesta tunteesta vatsassa!

Tukea ruuansulatukselle ravintolisistä

Monet ruoka-aineet saattavat aiheuttaa vatsaoireita, jos suolisto on huonossa kunnossa. Tarjolla olevista ruuansulatuksen tukituotteista kannattaa valita mahdollisimman vähän ylimääräisiä apuaineita sisältävä vaihtoehto.

Ruuansulatusentsyymit suorittavat suolistossamme sitä tehtävää, jota ruuansulatuksemme normaalisti tekee, kun entsyymien ja suolahapon tuotanto on riittävää. Eli ruuansulatusentsyymikapselit pilkkovat hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja hyvin imeytyvään muotoon ja näin vähentävät suolistovaivoja.

Asiakkaidemme suosikki – Viridian Ruuansulatuksen tuki

Viridian Ruuansulatuksen tuki tuo nimensä mukaisesti helpotusta ruuansulatukseen. Se sisältää tehokkaan yhdistelmän entsyymejä, betaiinihydrokloridia, piparminttua sekä inkivääriä. Kaikilla näillä aineilla on heikkoa ruuansulatusta tukevia vaikutuksia.

Nauti ruokailun yhteydessä, jos kärsit erilaisten ruoka-aineiden sulamattomuudesta, heikoista vatsahapoista, turvotuksesta tai muusta vatsan/ suoliston epätasapainosta. Tarvittaessa kapselin voi ottaa jokaisella päivän aterialla. Moni asiakkaistamme on huomannut avun jo muutaman kokeilukerran jälkeen!

Tehokas maitohappobakteerivalmiste aikuisille ja lapsille

Aito Acidophilus Pro on jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu tehokas maitohappobakteerivalmiste, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin ja myös herkkävatsaisille käyttäjille. Tuotteen maitohappobakteerikannat on tarkkaan valittu tutkituimmista ja tehokkaista bakteerikannoista.

Aito Acidophilus Pro -valmisteessa on peräti yhdeksän suolistolle ystävällistä bakteerikantaa, jotka toimivat yhteistyössä keskenään. Kannat ovat valittu eniten tarvituista bakteerikannoista, joista jokainen kanta palvelee tiettyä tarkoitusta, huolehtien omasta alueestaan suolistossa. Näin saadaan vaikutus koko suoliston alueelle kattavasti.

Yksi kapseli sisältää 3,5 miljardin elävän maitohappobakteerin viljelmän, jotka kestävät hyvin erilaisia pH:n vaihteluita suoliston eri osissa. Bakteerit ovat siis erittäin elinkelpoisia ja kiinnittyvät herkästi suoliston limakalvoille, joka on erittäin tärkeää halutun vaikutuksen saamiseksi.

Valmiste sisältää myös pienen määrän (35 mg) frukto-oligosakkarideja (FOS), jotka ovat suoliston hyvien bakteerien ruokaa. Tämä varmistaa hyvien bakteerien lisääntymisen suolistossa aiheuttamatta kuitenkaan herkkävatsaisille ongelmia.

Nauti rauhallisesta tunteesta vatsassa! Viridian- ja Aito-tuotteet saat AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta.

Kirjoittanut: Sanna Kaunisto
ravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Pirkko Mannola, 84: Ravintolisistä apua jaksamiseen