Siirry sisältöön
Laajakirjoisia rasvahappoja talven kuivalle iholle – Viridian Luomukalaöljy

Laajakirjoisia rasvahappoja talven kuivalle iholle – Viridian luomukalaöljy

Ihomme ei pysty itse tuottamaan kaikkia tarvitsemiaan rasvahappoja, joten niiden saanti kannattaa varmistaa laadukkaalla rasvahappovalmisteella, kuten Viridian luomukalaöljy.

Viridian luomukalaöljy on maailman ensimmäinen luomusertifioitu kalaöljy. Korkealuokkainen öljy saadaan sateenkaarirauduista, jotka kasvatetaan kestävän kehityksen mukaan puhtaissa ja luomukontrolloiduissa vesissä. Kalaöljy valmistetaan muutamien tuntien kuluessa kalojen nostamisesta hellävaraisella ja ympäristöystävällisellä valmistusprosessilla. Siksi öljy on erittäin tuoretta ja neutraalin makuista ja sillä on alhainen hiilijalanjälki. Viridian luomukalaöljystä et saa suuhusi epämiellyttäviä röyhtäyksiä tai kalan makua! 

Kärsitkö talven jäljiltä kuivasta ihosta?

Tiesitkö, että iho ei pysty itse tuottamaan kaikkia tarvitsemiaan omega 3- ja 6-rasvahappoja? Rasvahappojen puute heikentää ihon pintakerroksia ja lisää veden puutetta, joka lisää ihon kuivumista. Lisäksi on todettu, että omega 3- ja 6-rasvahappojen puute voi lisätä altistumista auringon UV-säteilylle (*). Vahvistat siis ihosi kestävyyttä kevätaurinkoa vastaan nauttimalla hyvälaatuista omega-3-valmistetta!

*https://lpi.oregonstate.edu/mic/health-disease/skin-health/essential-fatty-acids

Viridian Luomukalaöljy sisältää:

  • omega-3-rasvahappoja 432 mg (DHA, EPA, DPA, ALA)
  • omega-6-rasvahappoja 336 mg (LA, GLA)
  • omega-7-rasvahappoja 155 mg
  • omega-9-rasvahappoja 768 mg

Viridian-tuotteita saat ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!

 

Kirjoittanut: Anu Bouquet, diplomiravintoterapeutti

Edellinen artikkeli Nattokinaasi tehostaa verenkiertoelimistön toimintaa