Siirry sisältöön
Kaksoistyrniöljystä luonnollista tukea vaihdevuosiin

Kaksoistyrniöljystä luonnollista tukea vaihdevuosiin

Vaihdevuodet ovat naisen elimistössä joskus suurtakin muutosten aikaa. Toiset kokevat enemmän muutoksia kuin toiset, mutta melkein kaikki huomaavat ainakin jossakin määrin limakalvojen kuivumiseen liittyviä tuntemuksia; intiimialueiden kutinaa ja polttelua, silmien vetistelyä ja hiekan tunnetta sekä suun kuivumista. Limakalvojen ohella vaihdevuosimuutokset ilmenevät usein myös ihon ohenemisena.  

Omega7™ -sarjan sisältämä erityinen SBA24®-kaksoistyrniöljy on tutkitusti tehokas luonnollinen limakalvojen rakennusaineiden lähde ja elämänlaadun ylläpitäjä. Ei ihme, Omega7™ -sarja on ollut niin suosittu jo yli 25 vuoden ajan. Tyypillisin tyytyväinen käyttäjä onkin 50+ nainen, joka on huomannut elämänlaadun parantuneen jo 3-4 viikon säännöllisen käytön myötä.  

Ravinnon merkitys korostuu  

40-50 v. naisilla yleisin syy limakalvojen kuivuuteen on hiipuva estrogeenin tuotanto. Hedelmällisessä iässä estrogeenilla on merkittävä rooli mm. kohdun limakalvojen rakentajana. Se säätelee kohdun limakalvojen uudistumiskiertoa, mutta ylläpitää yhtä lailla kehon muidenkin limakalvojen hyvinvointia. Estrogeenituotannon hiipuessa ravinnon merkitys limakalvojen ja ihon rakentajana korostuu. Tällöin on yhä tärkeämpää, että ravinnosta saadaan riittävästi tähän rakentumiseen tarvittavia aineksia; hyviä rasvahappoja, kasvisteroleja ja luonnollisia antioksidantteja. Näitä löytyy runsain mitoin erityisesti Omega7™ -tuotteiden sisältämästä kaksoistyrniöljystä.  

Hormonikorvaushoito vs. luonnollinen tuki  

Koska vaihdevuosioireet liittyvät estrogeenin vähenemiseen, niitä voidaan tietenkin hoitaa hormonikorvaushoidolla. Se yleensä tepsiikin, mutta hormonikorvaushoito ei sovi kaikille. Kaikki eivät myöskään halua käyttää sitä. Lisäksi limakalvojen ongelmat palaavat usein takaisin korvaushoidon loputtua, joten vaikutukset eivät ole pitkäkestoisia. Omega7™ -tuotteita on käytetty hyvin tuloksin limakalvojen itsehoitoon jo yli 25 vuoden ajan. Sen sisältämän SBA24®-kaksoistyrniöljyn vaikutusmekanismi ei ole hormonaalinen, vaan perustuu limakalvon hyvinvointia solutasolla rakentavaan ja suojaavaan vaikutukseen. Tämä johtuu sen sisältämien ainesosien ainutlaatuisesta yhteisvaikutuksesta.   


Ei mitä tahansa tyrniöljyä, vaan SBA24® -kaksoistyrniöljyä  

Omega7™-tuotteiden sisältämällä erityisellä SBA24®-kaksoistyrniöljyllä on takanaan vahva tieteellinen näyttö sen edullisista vaikutuksista limakalvoihin. Se korjaa limakalvopintoja ja lievittää vaihdevuosissa esiintyviä epämukavia kuivuusongelmia koko kehossa. SBA24®-kaksoistyrniöljy eroaa muista markkinoilla olevista tyrniöljyistä siinä, että se sisältää tyrnimarjan hedelmälihasta saatavan öljyn lisäksi myös marjan siementen öljyä. Omega7™-tuotteilla saa käyttöönsä suurimman hyödyn tyrnin sisältämistä arvokkaista limakalvojen ja ihon rakennusaineista - rasvahapoista, kasvisteroleista, antioksidanteista ja beetakaroteenista muodostuvasta A-vitamiinista.  

Omega7™ -tuotteilla on vannoutunut käyttäjäkunta  

Omega7™-kaksoistyrniöljykapselien ja nestemäisen öljyn lisäksi tuoteperhe sisältää korkealaatuisen, tehokkaasti kosteuttavan ja ravitsevan huulivoiteen. Sarjan tuotteille on sen pitkän olemassaolon aikana ehtinyt muodostua vannoutunut käyttäjäkunta - tutustu sinäkin Omega7™-tuotteisiin ja ihastu! 

Löydät Omega7™-kaksoistyrniöljykapselit lähimmästä AITO-kaupastasi ja verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Hehkeä iho ylellisellä luomuseerumilla!
Seuraava artikkeli Luonnosta apu suun ja hampaiden terveydelle