Siirry sisältöön
Energiaa ja vastustuskykyä syksyyn!

Energiaa ja vastustuskykyä syksyyn!

Syksyn saapuessa ja iltojen pimentyessä moni tuntee olonsa väsyneeksi ja vetämättömäksi. Myös liikkeellä olevat flunssavirukset heikentävät vointia. Mikä neuvoksi, kun energia on vähissä ja vastustuskykykin kaipaa tehostusta?

Puhtia Strathista

Elimistölle tärkeiden ravinteiden saannin ohella myös niiden imeytyminen voi olla riittämätöntä. Koko perheelle sopiva Strath yrttihiivavalmiste on siihen oiva ratkaisu, sillä se sisältää 61 elimistölle tärkeää ravintoainetta luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa ilman lisäaineita. Yleensä jo 3-4 viikon kuuri riittää antamaan tarpeellista lisäpuhtia.

Echinaforcella flunssaa vastaan

Syksyisin flunssaviruksia on liikkeellä paljon, joten niille altistumista on vaikea välttää. Vastustuskyvyn tukeminen onkin siksi tärkeää. Flunssan ennaltaehkäisyyn on vähän valmisteita, mutta tuoreista kasveista valmistetun punahattu-uutteen on todettu toimivan hyvin flunssaa vastaan*. Tällainen valmiste on Echinaforce, joka uutetaan tuoreesta punahatusta A. Vogelin omalla lääketehtaalla Sveitsissä.

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste flunssan ennaltaehkäisyyn ja tukihoitoon aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Sisältää tuoretta kaunopunahatun versoa ja juurta. Jos olet allerginen punahatuille ja/tai mykerökukkaisille tai jos sinulla on jokin etenevä systeeminen sairaus, autoimmuunisairaus, immuunipuutos tai verisairaus, älä käytä tuotetta. Keskustele lääkärin kanssa ennen valmisteen käyttöä, jos sinulla on jokin maksa- tai munuaissairaus, jos olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita. Käyttö enintään 10 vrk akuuttien oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn enintään 2 kk yhtäjaksoisesti. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Tutustu pakkausselosteeseen ennen valmisteen käyttöä. Markkinoija A.Vogel.

* lähde: Schapowal A, Klein P, Johnston SL. Echinacea reduces the risk of recurrent respiratory tract infections and complications: a metaanalysis of randomized controlled trials. Adv Ther. 2015;32(2):187-200.

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2