Siirry sisältöön
Ihanaa naistenpäivää ihanaiset!

Ihanaa naistenpäivää ihanaiset!

Hemmottele elämäsi naisia! Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. Itsensä hoitaminen on nyt kaiken etusijalla, joten kokosimme tähän hyvää oloa tuovia lahjavinkkejä itsellesi ja läheisillesi. 

Hemmottelua ekologisesti!

Ruusu suolasaippua soveltuu kuivalle ja herkälle iholle koko vartalon pesuun ja käsipesuun sekä kasvoille, sisältää aitoa ruusuöljyä. Shampoopalat voit valita hiustyyppisi mukaan. Valkosavi shampoopala soveltuu myös herkälle hiuspohjalle hoitavan sheavoin ansiosta. Turve shampoopala mm. hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Sisältää LehtoPeat® hiushoitoturvetta, kauraöljyä ja sheavoita.

Kahvipohjaista luonnonkosmetiikkaa

Kahvipohjainen kasvokuorinta ja -seerumi kosteuttavat, pehmentävät, ravitsevat ja suojaavat ihoa kierrätetyistä kahvinporoista saaduilla luonnonöljyillä, antioksidanteilla ja hyaluronihapolla. Ei sisällä hajusteita, parabeenejä, väriaineita, allergeeneja.

Suola-aroma diffuuserit

Salt Aroomissa yhdistyvät suola- ja aromaterapian hyödyt. Suola-aroma diffuuserit on kehitetty kestämään erityisesti suolan käyttöä, jota tavalliset diffuuserit eivät kestä. Valitse Aura tai Aurora. Voit käyttää suola-aroma diffuuserissa myös eteerisiä öljyjä.

Monikäyttöiset eteeriset öljyt

Mustakuusi – hengitystiehyeitä avaava ja huoneilmaa desinfioiva, voimakkaasti virkistävä ja vahvistava. Frankinsensi – metsäinen tuoksu, syventää hengitystä ja rauhoittaa hermostoa. Teepuu – kaikenlaisiin infektioihin mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin sekä akneen. Frantsilan eteeristen öljyjen valikoimasta löydät juuri itsellesi sopivan öljyn haluamaasi tilanteeseen!

UUTTA Suomessa! 
Luonnolliset ja vaikuttavat PURO-ravintolisät

AITO-kaupoista ja verkkokaupasta on nyt saatavilla hollantilaisia PURO-ravintolisiä. Puhtaat ja tutkittuihin raaka-aineisiin perustuvat tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ensimmäisinä toimme valikoimiin PURO Detox-kapselit ja Gentle C-vitamiinijauheen. Olisiko tässä lahjaidea ravintolisä-uutuuksista kiinnostuneelle?

 

Kipaise ostoksille AITO hyvän olon kauppaan tai tee ostoksesi kätevästi verkkokaupasta!

Edellinen artikkeli Helpotusta allergioihin – luonnollisesti!
Seuraava artikkeli Sinustako meille brändilähettiläs?