Siirry sisältöön
Skingain – kaksi keinoa saada kaunis iho

Skingain – kaksi keinoa saada kaunis iho

Hydrolysoidun kollageenin saanti lisää kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostusta ja vahvistaa sidekudosta. Kollageeni parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä sekä lisää sidekudoksen tiheyttä ja verinahan säikeiden paksuutta. Lisääntynyt hyaluronihappo tehostaa ihon kosteustasapainoa.
 

Skingain plus – tuplavaikutteinen kollageenin lisäys

Skingain plus elvyttää kollageenituotantoa kahdella tavalla

  1. Hydrolysoitu 1. ja 2. tyypin kollageeni (1. tyypin kollageeni = ihokollageeni ja 2. tyypin kollageeni = nivelkollageeni) antaa elimistölle viestin lisätä kollageenin tuotantoa ja niiden ainesosat toimivat uuden kollageenin rakennusaineina ja elimistöön syntyy lisää kollageenia.
  2. Pycnogenol® hillitsee voimakkaasti ihokudosta hajottavien entsyymien toimintaa, mikä hidastaa tehokkaasti kollageenin vähenemistä.  Se lisää verisuonia rentouttavan typpioksidin tuotantoa elimistössä ja tehostaa ihon hiusverenkiertoa. Tämä parantaa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin että kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

Kosteutta hyaluronihapon avulla

Skingain plus sisältää hyaluronihappoa ja Pycnogenol® lisää sen tuotantoa ihossa voimistamalla hyaluronihapposynteesia. Hyaluronihappo pystyy nyt sitomaan lisää vettä ihokudokseen ja näin lievittämään ihon kuivuutta. Jopa niillä henkilöillä, joilla on valmiiksi hyvä ihon kosteustaso, on havaittu merkittävästi parantunut ihon kosteus. 

Ihon kauneutta parantaa sisäisen kollageenin lisäksi monipuolinen seerumi

Vuoden 2020 hoitotuotteeksi valittu Skingain seerumi on ihoa uudistava ja kohottava seerumi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää useita erittäin korkealuokkaisia ja tutkittuja vaikuttavia aineita:

Sen sisältämä Argan-hedelmän proteiini tasoittaa ryppyjä ja juonteita tehokkaasti ja pitkäkestoisesti sekä antaa välittömän kasvoja kohottavan vaikutuksen.

  • FUCOGEL®-polysakkaridi kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä haitallisilta sään vaikutuksilta.
  • RIGIN™-peptidi tehostaa ihon kollageenin muodostumista ja ihon mikroverenkiertoa sekä kosteuttaa ihoa ja torjuu sen vanhenemista.
  • Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa heti juonteita ja ryppyjä sekä tuo esiin kasvojen muotoa.
  • REPAIR COMPLEX CLR™, fermentoitu lysaatti suojaa ihoa ulkopuolisilta haitoilta ja UV-säteilyltä.

Sisäinen ja ulkoinen samanaikainen käyttö tehostaa vaikutusta

Skingain plus ja Skingain seerumi soveltuvat hyvin käytettäväksi yhdessä tai erikseen, riippuen kunkin käyttäjän henkilökohtaisesta ihonhoidon tarpeesta. Toinen tuote huolehtii ihon terveydestä ja kollageenin tarpeesta sisäisesti ja toinen antaa ulkoisesti tehokkaan ja paikallisen elvyttävän vaikutuksen.
 

Tuotteita on saatavilla AITO hyvän olon kaupoissa ja -verkkokaupassa.

 

KIRJOITTANUT: Jarmo Hörkkö

Edellinen artikkeli Terveys- ja hyvinvointitrendit maailmalta 2023, osa 2