Siirry sisältöön
Sitikoliini tukee tärkeintä pääomaasi - aivoja

Sitikoliini tukee tärkeintä pääomaasi - aivoja

HUIPPU-UUTUUS NYT SUOMESSA!
Sitikoliini sisältää välttämättömän ravintoaineen, koliinin, erityistä muotoa. Koliinia löytyy elimistön jokaisesta solusta solukalvoista ja sillä
on tärkeä rooli esimerkiksi rasva-aineenvaihdunnassa. Koliini vaikuttaa välillisesti myös siihen, miten signaalit kulkevat hermostossa.  

Markkinoiden tutkituin sitikoliini 

Cognizin® Sitikoliini on ravintolisä, joka sisältää maailman tutkituinta, patentoitua Cognizin® -sitikoliinia vaikuttavana ainesosanaan. Tuote on tarkoitettu tukemaan aivoterveyttä. Sitikoliini, joka tunnetaan myös CDP-koliinina, on aivojen solujen välisessä viestinnässä keskeinen aine, joka auttaa ylläpitämään solukalvojen eheyttä ja edistää hermosolujen terveyttä laajakirjoisesti. 

Cognizin® Sitikoliini on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat parantaa keskittymiskykyään sekä oppimiskykyään. Sitikoliini on yleisesti suosittu täsmätuote opiskelijoiden, biohakkereiden, esiintyjien sekä ikääntyvien keskuudessa. Tuote on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ja se on tarkoitettu tukemaan aivoterveyttä – turvallisesti sekä tehokkaasti. Cognizin® on japanilainen patentoitu sekä eniten tutkittu sitikoliini koko maailmassa. Valtaosa kaikista merkittävimmistä tutkimuksista on suoritettu käyttäen kyseistä Cognizin®-sitikoliinia. Kyseisen sitikoliinin tehosta kertoo jotain se, että sitä käytetään myös lääkkeenä – erityisesti sen kotimaassaan Japanissa. 

Cognizin® Sitikoliini sisältää sitikoliinia, luonnollista aineenvaihduntatuotetta, joka on tärkeä aivojen solukalvon muodostumisessa ja toimii myös välittäjäaineiden, kuten asetyylikoliinin, edeltäjänä. Cognizin on suunniteltu tukemaan aivojen terveyttä ja parantamaan kognitiivisia toimintoja. 

Koliinille on myönnetty kolme virallista terveysväitettä. Niiden mukaan koliini edistää normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia lipidien aineenvaihduntaa sekä normaalia maksan hyvinvointia. Sitikoliini on koliinin erityinen muoto. 

Cognizin® Sitikoliini:

  • Tieteellisesti tutkittu ja luotettava 
  • Turvallinen ja hyvin siedetty  
  • Sopii lähes kaikille aikuisille 
  • Nopea vaikutus 
  • Monipuoliset käyttöaiheet 
  • Luonnollinen ja tehokas 
  • Toimii täydellisesti yhdessä Biomedin Neurolipidin kanssa* 

*Neurolipidit ovat aivojen parasta ravintoa. Ne koostuvat kaikista hermokudoksesta löytyvistä herkistä rasvarakennuspalikoista. Neurolipidit imeytyvät ohutsuolesta, läpäisevät helposti aivo-veriesteen ja imeytyvät soluihin helposti. Neurolipidit uutetaan ja tiivistetään Biomedin patentoidulla teknologialla. 

Kysy Biomed Cognizin® Sitikoliinia lähimmästä AITO-kaupasta tai tilaa kätevästi kotiin verkkokaupasta.

Edellinen artikkeli Panosta palautumiseen – 4 tuotevinkkiä kesään
Seuraava artikkeli PEA:n vaikutukset mielialaan, rauhoittumiseen ja rasva-aineenvaihduntaan